DIY Roomspray

Hvad er Reiki Healing

hele healer Reiki healing reiki riki healing af kroppen

Reiki healing  –  Reiki – betyder universel energi. Den energi vi alle indebærer, energien der får livet til at flyde frit. En meget vigtig livsenergi der, til tider, kan være blokeret eller på anden vis i ubalance. Det er netop hér, hvor Reiki healing er enormt effektiv til at genoprette balancen og dermed din livsenergi🙌

Hvordan forgår Reiki healing ?
En Reiki healing indledes typisk med en samtale om dine udfordringer fysisk/psykisk. Derfra lægger du dig fuldt påklædt på en briks og evt. dækkes med et tæppe. Hvis du har booket en fjernhealing, gør du det samme dét sted i hjemmet, eller hvor end, det føles trygt for dig.
Jeg placerer mine hænder på en række forskellige positioner på kroppen, hvor der er behov for det. Derfra kanaliserer jeg livsenergi gennem hænderne til dig via det japanske håndhealingssystem, hvorved at jeg kan aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.
Selve behandlingen er nænsom og blid, nogen mærker en summen i kroppen, andre indre følelser komme frem og nogen mærker først noget bagefter. Det er meget individuelt, hvordan Reiki energien arbejder, Energien virker altid, hvor modtageren har mest brug for den fysisk som psykisk.
Reiki er den livskraft, der strømmer gennem den fysiske krop, gennem chakraer og meridianer for at nære celler, væv og organerfrigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og arbejder med at genoprette balance. Reiki healing, kan derfor både understøtte og berige medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.
Med andre ord kan Reiki healing hjælpe med:
Smertelindring
Hjertesorg
Angst
Kvalme
Traumer
Stagnation
Reducere stress
Dybere kontakt til kroppen
Stort set alle steder, hvor energien har behov for at flyde mere frit er Reiki healing god🙌

Måske du har lyst til at kombinere Reiki healing med en samtale session?

Da jeg også arbejder med Chakra energi, vil en Reiki hos mig også involvere balancering af chakra
Priser: 
Fysisk Reiki Healing ink orakel kort: 689 kr.
Fjernhealing ink. orakelkort. Tilbud: 449 kr.
Jeg trækker gerne et orakelkort til dig efter healingen, hvis du ønsker at få en besked med hjem.
*Ved fjernhealing får du altid en besked efter healingen, med de ting jeg mærkede under healingen, samt et orakel kort på skrift & billede.
En behandling tager 45-60 minutter alt i alt. 

Du kan booke din tid ved at skrive til mig på email: nelleoell@gmail.com

*Afbudspoilitik: Aflyses der indenfor 24 timer op til behandlingen, vil der blive opkrævet halv pris. Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DIY Roomspray