Er du en ansvarstyv?

DIY Roomspray

DIY roomspray, æteriske olier, essentielle olier

DIY roomspray til at skabe mere ro i krop og sind

Det sidste år, i denne Lock Down tid, har jeg eksperimenteret meget med at lave mine egne skønhedsprodukter.  Jeg føler det giver utrolig god mening, at bruge naturen mere samt spare en masse penge nu hvor mange af os alligevel ikke må arbejde.

Den første DIY i rækken er denne fuldstændig vidunderlige roomspray. Jeg bruger den på sengen, inden jeg skal sove og generelt i løbet af dagen når jeg har brug for et Break, eller inden meditation/yoga. Den dufter både frisk og mild og som vi allerede ved, har æteriske olier og generelt, dufte, en evne til at påvirke krop og sind. Hvorfor det jo kun giver god mening og heldigvis er super nemt at lave:

DIY roomspray :
✳️Demineraliseret Vand (alm vand er sikkert fint)
✳️Alkohol (vodka virker😅)
✳️Rosenvand (kan undlades)
✳️Siberien Fir (hjælper med at Se tingene klart)
✳️Adapt ( ro, afstressende, løfter energien)
✳️Sweet orange ( glæde og overflodsolie )
Ryst godt inden brug
Mængden afhænger naturligvis af beholderen samt hvor intens du ønsker at duften skal være. Jeg har brugt en sprayflaske på 50 ml og brugt 20 dråber æteriske olier i alt, en sjat alkohol og vand for resten. 
Har du endnu ikke doTERRAs æteriske olier, har jeg skrevet om dem her, hvor du også kan købe igennem: doTERRA rene æteriske olier
Jeg ELSKER hvordan vi kan skabe energi redskaber, på den reneste og mest naturlige måde, efter behov og samtidig super billigt! Der er intet der går til spilde og jeg spare en masse penge istedet for min vante Bali Pura roomspray til over 300 kr ?! Er det nemt at lave sin helt egen, unikke roomspray, til omkring 50 kr og tager maks 10 minutter.
Fortæl mig gerne, hvordan det går eller om du har andre kombinationer du kan anbefale.
Kærligst
N
For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er du en ansvarstyv?