Skal du følge holistisk hudpleje eller de hvide kitlers råd?

doTERRA – Rene olier

doTERRA doter æteriske olier rene olier

doTERRA er verdenskendt, men først for nyligt fået sit indspark her I Danmnark. Hvilken, man kan sige, passer utrolig godt med den energi 2020 har åbnet op for – mere jordforbindelse, natur, spiritualitet, nærvær og kærlighed – kan du mærke det?

 

doTERRA er æteriske olier af højeste kvalitet fordi de er lavet baseret på høst af planter som kun gror vildt i original jord, hvor de altid har groet. Derfor kan de virkelig mærkes, da det er fra Moder Jord – Moder Jord <3 Du kan bruge doTERRA olierne ved at: dufte til dem, sprede dem i luften via en diffuser, blande dem op og smøre dem på huden samt bruge dem I din madlavning. Hver en olie har hver sin magi og måde at assistere dig på og de kan være den vildeste support både i at støtte følelser, energi, krop og sind.

 

De kan desværre ikke købes i butikkerne, men kan købes gennem doterra.com website til fuld pris, eller jeg kan hjælpe dig med at oprette en konto, hvor du får 25% rabat (Se formular nedenfor)

 

De fleste kan ret hurtigt mærke, hvilke olier der kalder, eller hvilket følelser der er behov for at blive kigget nærmere på og dertil, hvilken olie der matcher dette.

Da jeg ved at nogen af jer, bedst forstår engelsk. får i den mere praktiske doTERRA information på engelsk. Her kan du læse, de forskellige måder du kan købe olierne på. Afhængig af dit behov, om du vil bruge dem professionelt eller privat. Der er mange måder man kan bruge olierne på – mærk, hvad der giver bedst mening fo DIG!

 

You can buy essential oils from doTERRA in 3 different ways:

 

At full price without discount or membership: Products are purchased in the “Shop” at doterra.com. This option suits you well, if you just want to buy a single oil and don’t plan on buying more. And don’t wish to get guidance or be connected to support of sisters

 

BEST OPTION TO BUY
At Wholesale Price: Become a Wholesale Customer and save 25%. You earn points that you can use for your future purchases. When becoming a wholesale customer, there is no commitment or buying minimum and you can buy whenever you want, with the option of getting the month’s featured oil for free. And your order is placed in our team witch means that we always stand ready to help guide you in your use of the oils.

 

BEST OPTION TO BUILD
At Reseller price: Become a Wellness Advocate and save 25-55%. This is the option with most advantages if you wish to share the products in your network while building an abundant and nourishing business. (Her kommer du på team med mig <3)

doterra doTERRA Æteriske olier rene æteriske olier rene olier

This is how you sign up to become a Wholesale Customer or Wellness Advocate


Step 1: Click HERE

Step 2: Click on ‘Join & Save’ in the top menu.

Step 3: Click on the green button JOIN doTERRA on the bottom right corner.

Step 4: Choose English-Europe and Europe and Denmark, and click on Continue.

Step 5: Choose Wholesale Customer or Wellness Advocate and click on Continue.

Step 6: Enter your personal information (see specification below)

~ Co-App: If you are two people who sign up together

~ Time Zone: Choose Central Time (GMT -6)

~ Birthdate: month-day-year

~ Sponsor ID: has been previously filled in by me (#9288239)

Step 7: Select ‘I agree to the following…’ and click on Continue.

Step 8: Choose an enrollment kit. You will need to add other oils in the basket by searching for them in the little search bar. If you don’t want an enrollment kit, but wish to buy single oils in the 25% discount membership when you enroll, then you need to choose the english book with guidance of the oils as enrollment, and then you can add on your single oils or other choices after. If you wish my help with choosing suitable oils for yourself, or help placing your enrollment order in the please get in contact with me via Nellenoellgmail@.com

You are registering as Wholesale Customer or Wellness Advocate, so you always get 25% discount on your orders. As a wholesale customer there is no commitment to buy, there is only a yearly ‘fee’ of €15, that will be compensated by a free oil.

There are some different bonuses that doTERRA offers its customers, but it is not something you should take into consideration at this time.

If you feel called to become a Wellness Advocate  instead of a regular customer, we can upgrade your membership after 14 days.

Read below about our doTerra team and just maybe you feel called to join us!

~ To become a part of a super active high vibe spiritual team with monthly team gatherings where we activate the energy in the oils, dive deep into every single oil’s wonders, grow and learn the leadership path of this business.

Access to several Facebook groups with a deep support network, helping with all information about the oils – how you can use Mother Eart’s medicine and for what.

Opportunity to create an abundant and nourishing business in a short time.

25-55% off your purchases on doTERRA.

Monthly bonus points you can use for buying

~ Free oil of the month 

Jeg ved godt at det er en del at læse igennem, men det skyldes simpelthen at doTERRA har et 80’er system. Det gode er dog, at når du først er inde I systemet er det meget nemmere derfra og vid at du ALTID kan melde dig fra igen. Uanset, hvilken metode du tilmelder dig på. Har du spørgsmål til doTerra olier, indmelding, Team eller olier, så tøv ikke med at skrive dit spørgsmål til mig på nellenoell@gmail eller herunder I kommentarfeltet, så besvare jeg så hurtigt jeg kan 🙂

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Anno

  Ehm.
  Undskyld med hvorfor vælger du at reklamere for at MLM firma med stærke tråde til mormon kirken i usa? Syntes ikke rigtig det er i tråd med det indhold du normalt laver!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Anno,
   Du skal skam ikke undskylde, det er helt okay at du spørger:)

   Jeg støtter dem fordi doTERRA er det reneste indenfor æteriske olier. Fordi de støtter lokale rundt om i verden til et bedre liv. Fordi de donere en masse penge til organisationen: Healing hands og fordi deres produkter VIRKER.

   Jeg kan faktisk ikke se nogen grund til ikke at støtte dem. Nu ved jeg ikke hvor meget du ved om MLM? Jeg har kendt og arbejdet med dét i et par måneder og kan ikke se noget negativt ved den måde at drive forretning på, Tværtimod handler det enormt meget om sammenhold, om at hjælpe hinanden og vækste sammen. Jeg ved at du kan finde en masse på Google om MLM der bliver sammenlignet med pyramidespil, men det er folk der ikke har sat sig ind i konceptet. Ligesom alt muligt andet, folk skriver om, uden at undersøge nærmere.

   Hvad angår mormoner er det også blot en teori, uden baggrund. Du er velkommen til at ringe til Doterra s kundeservice og spørge dem – de vil svare det samme. Den eneste grund til at mormoner er blevet koblet til DoTERRA, er at der arbejder mormoner i Doterra, ligesom i så mange andre brancher. Det svarer lidt til, ikke at ville købe frugt hos din grønthandler, fordi frugten bliver plukket af en der tror på noget andet end dig.

   – Er vi ikke alle ligeværdige mennesker?

   Jeg bryder mig ikke om at sætte folk i kasser for rigtigt/forkert. Ikke dermed sagt, at jeg støtter alle trosretninger, slet ikke. Dér er blot ikke belæg for at støtte mormoner i forbindelse med doTERRA. Hvis du kigger på Instagram/FACEBOOK, er det primært spirituelle folk der arbejder med doTERRA. Var der nogen dårlig energi forbundet med firmaet, er jeg sikker på at der ikke var så mange bevidste mennesker der støttede op om olierne❤

   Jeg håber dette besvare din tvivl💛

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Skal du følge holistisk hudpleje eller de hvide kitlers råd?