Din sommer makeup

Hvad er din duft?

 din duft sommerduft

Jeg er som regel virkelig kritisk, når det kommer til dufte. Så når jeg endelig udvælger nogle favoritter, er det virkelig fordi, det er toppen for mig.

Jeg har duftet til et utal af parfumer, og jeg bryder mig ikke om, når det bliver for parfumeret og konstrueret. En parfume skal i mine øjne være delikat og noterne skal spille sammen, så den kommer til at give ét simpelt indtryk.

 

Chloé, Chloé Eua de Parfum, 30 ml. 495 kr.

 En klassiker, der nok bliver ved med at være en klassiker. Den er let samtidig med at have noter af rose, som ellers godt kan virke tungt. Magnolia og linjekonval giver en sensuel duft sammen med rosen, og varm amber samt cedertræ giver lidt kant. Den er manges favorit med god grund!

  

Etat Libre D’Orange, I AM TRASH Les Fleurs Du Dechet, 50 ml. ca. 700 kr.

Parfumen er simpelthen lavet på affald, men duften leder bestemt ikke dine tanker derhen. Den er let blomstret uden kvalmende sødhed, og så indeholder den blandt andre æble, grønne mandariner, citrongræs og sandeltræ. En delikat duft, som dufter forskelligt på alle. Men helt klart en lækker lidt unisex duft, som oven i købet er miljøvenlig.

 

Zarkoperfume, PINK MOLéCule 09 Eau de Parfum, 100 ml 800 kr.

 Denne er også ved at opnå klassiker-status i Danmark. Du kender den sikkert allerede. Den dufter nordisk, minimalistisk og ren blandet med lyserød frisk champagne. Noter af hyldeblomst, sort orkidé og mørkere trænoter mødes og bliver forenet til én sensuel duft. Hvis du ikke har prøvet den, er det et must!

din duft parfume sommerduft

 

Floral Street, Ylang Ylang Espresso Eau de Parfum, 50 ml.495 kr.

 Endnu et brand med tanke på miljøet. Genanvendelig indpakning, vegansk og anderledes notesammensætninger. Denne duft er kraftfuld og dyb samtidig med at være enkel. Den bliver ikke for tung men er bestemt ikke i den lette kategori. Ylang-Ylang og jasmin forenes med friskbrygget kaffe og Sichuan-peber, som er dyrket bæredygtigt og giver en perfekt tyngde. 

 

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Din sommer makeup