Går det lige stærkt nok? 

Din sommer makeup

sommerens makeup trends sommer makeup summer

Med concealer og mascara kan du komme rigtig langt med en somer makeup. At få udjævnet hudtonen, lynet mørke rande og trække fokus til øjnene klæder alle. Og det kan lyn hurtigt få dig til at føle dig mere frisk. Det kan også være rart, at holde makeuppen helt simpel en gang imellem. Her får du mine bedste bud på concealer og mascara til din sommer makeup.

  

Concealer:

Det kan være tungt at have foundation på om sommeren, hvis den ikke er meget let. Mange føler, at huden bliver indelukket. Især med den høje luftfugtighed, som vi har herhjemme. Concealer kan være den perfekte løsning, hvis du gerne vil dække uden at dække alt.

 

Creaseless concealer

En concealer der virkelig holder, hvad den lover. Den er både vandfast, plejende på øjenomgivelserne og med en rigtig god dækkeevne. Holdbarheden er heller ikke at kimse af.

Tarte Creaseless Under Eye Concealer 230 kr.

 

Let concealer

Denne concealer giver masser af fugt og dækker samtidig godt. Pigmenterne tilpasser sig huden flot og er altså god at bruge på udvalgte steder. Den føles helt let på huden.

Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer. Pris 240 kr.

 

Green beauty concealer

Jeg har nævnt denne concealer før og gør det med glæde igen, da den virkelig er en anbefaling værd. Den er nem at påføre og holder super godt, både under øjnene og på eventuelle spots. Plus den er plejende på huden.

ILIA True Skin Serum Concealer. Pris ca. 200 kr.

 

Mascara:

Du kender sikkert skuffelsen ved mascara, der tværer ud eller drysser og giver pandaøjne. Det gider man ikke. Især i varmen skal en mascara bare kunne holde. Det gør disse.

 

Løft og volumen

Denne mascara lover 12 timers løft, længde og volumen. Den har en 360 graders dobbeltsidet børstehoved, der med den ene side giver volumen og den anden længde, så du selv kan tilpasse mascaraen til dit behov.

Smashbox Superfan mascara i sort 153 kr.

 Læs eller genlæs: Sommer face-savers

Mascara med bambusfibre

En intens sort mascara med en tykflydende formel baseret på bambusfibre, der omslutter hver enkelt vippe unden at tynge vipperne.

Yves Rocher Feel Stronger Multi-Action Volume & Length 149 kr.

 

Nem mascara

En mascara med fokus på at give volumen til vipperne, er nem at påføre og klumper ikke. Kan fjernes med varmt vand, hvilket gør det utrolig nemt.

Maybelline Snapscara i sort 109,95 kr.

 

Et lille tip er, at prøve at komme mascara på kun de øverste vipper. Det kan nogle gang løfte øjet mere og give et yngre og lettere look.

Har du andre gode bud, til en sommer makeup, må du meget gerne smide en kommentar i kommentarfeltet herunder – vil glæde mig til at læse dine tips.

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Går det lige stærkt nok?