Hvad er din duft?

Din sommer makeup – bronzer og blush

summer makeup sommer makeup sommer trends makeup trends summer 

Tan vibes og blussende kinder er et hit om sommeren. Det er ikke noget nyt. Men det makkerpar er bare den hurtigste vej til lidt ekstra farve og liv i ansigtet. Jeg tester jo en hel del, og nogle gange imponerer nogle produkter bare ekstra meget. Du får her mine anbefalinger til sommerens bronzer og blush. 

 

Bronzere: 

 

Quickbronze 

Denne bronzingstick er nem at påføre, med farve i den ene ende og pensel i den anden. Super nem at have med på farten. Selve farven er i den mere varme ende med en rød/orange undertone. Den er godt pigmenteret og blender rigtig fint ind – både over base og på bar hud. Nudestix Nudies matte i Sunkissed. Pris 240 kr.

 

Mineral bronze

En allergivenlig og mineralbaseret bronzer uden glimmer. Den helt perfekte bronzer til kindbenene eller som basefarve i globelinjen. To-i-et er altid win!

IDUN bronzer i Sommardröm. Pris 236 kr. 

 

Golden bronze

En solskinspudder til dig, der ønsker en mere gylden tone i stedet for den varme og rødlige. Den gyldne tone kan være god, hvis du har en rød undertone og ikke vil fremhæve dette yderligere. 

Mac Cosmetics Canyon dreamin Yellow brown. Pris 210 kr. 

Læs eller genlæs:Summer face

 

Blushes: 

Creme blush 

En cremet blush med plejende ingredienser, der fugter og nærer huden samtidig med at have en god holdbarhed. Den meget lette konsistens gør den nem at påføre og giver huden samme smukke kulør, som efter en let løbetur.

NYX Bare with Me Hydrating Cheektint i Detox Me. Pris ca. 75 kr

 

Dæmpet blush

Dette produkt er egentlig en base til øjenskyggen, men virker også fantastisk som blush. Farven er hen i de brune nuancer, med et lille tvist af rosa og glød som en solskinspudder. Den holder rigtig godt og giver den smukkeste naturlige farve til ansigtet. 

MAC Cream Color Base i Tint 175 kr.

 

Shine blush

Den perfekte sommerfarve til kinderne med et strejf af shimmer effekt, der reflekterer i lyset og fremhæver de friske ferskenfarvede kinder. Kan også påføres højere på kindben for ekstra shine.

L’oreal Paris Melon Dollar Baby i 03 watermelon addict 129,95 kr.

 

Dulletip: Et lille afrundingstip er, at påføre blushen på æblet af kinderne og henover næseryggen for at give det mest troværdige udtryk. Så får du det der ægte solkyssede look.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvad er din duft?