Vejen ud af et destruktivt mønster i livet..

Rub-og-stub-reglen

Hella Joof Rub-og-stub-reglen  alt eller intet

Den kære Hella Joof har lavet mange gode regler. Regler du kan følge for at få et lykkeligere liv. Give slip, sætte dig selv fri og blive bekræftet i, at du bare er et menneske ligesom alle andre. For de tanker, du går rundt og tænker, ligner nok i bund og grund andres.

 

Vi er selvfølgelig ikke ens, men alligevel kan du nok genkende meget fra dig selv, når fx din veninde sidder og fortæller om et problem eller en usikkerhed. Du spejler dig i hende, og hun spejler sig i dig. Sådan er vi nu engang indrettet.

Rub-og-stub-reglen går helt simpelt ud på: bytte, bytte købmand, aldrig bytte om igen. Når du ser en anden og måske tænker: ej, hendes hår ville jeg gerne have. Eller ser en med flotte ben, smuk næse eller hvad det kan være. Og tænker, at hvis du bare lige kunne bytte dit eget ud med det, så ville det være godt. SÅ ville du se det bedre ud og være tilfreds. Rub-og-stub-reglen går her ud på, at hvis du vil bytte ben, så må du bytte det hele!

Du kan ikke sætte dig selv sammen som en anden frankenstein af smukke mennesker. Hvis du bytter ben, bytter du også kæreste, kat, skønhedspletter, vorter, øjne, venner og familie. Skavanker og glæder. Minder. Altså: rub og stub!

Læs eller genlæs:Er du også fanget i dine egne begrænsninger?

Jeg gengiver den her regel, fordi det er noget, som mange af os ofte tænker på. Det der med at strikke os selv sammen. En cocktail af lidt Jessica Alba, Jennifer Aniston og Penélope Cruz. Så kører det. Du kender helt sikkert følelsen af usikkerhed, utilfredshed og dernæst misundelse. Og når du så ser en med drømmehåret, tænker du: haps, det klipper jeg lige af og nupper. Men det kan du jo ikke. Og det ved du godt. Så hvorfor bruge kræfter på at tænke sådan?

 

Jeg tror ikke, at der er nogen, der vil bytte med alt. Vil du?

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vejen ud af et destruktivt mønster i livet..