Er dine drømme store nok?

Re-do dig selv

re-do your life

Ny sæson = træng til nyt. Ny nederdel, ny mascara, ny pung, nyt hår. Sæsonskiftet er over os, og det kan mærkes. Lysten til at ’genopfinde’ dig selv trænger sig på, og det er også helt okay. Men husker du, at det indvendige skal følge med?

Trangen til fornyelse kan komme over os alle. Lige pludselig skal håret farves, for der skal bare ske noget! Og det er der heller ikke det mindste i vejen med. Det er fuldt forståeligt og helt naturligt. Og der kan være noget forløsende i en fornyelsesproces. Det ydre og indre skal dog gerne gå hånd i hånd, så det ikke bare er dit udseende der får en tur, hvis du i virkeligheden har lige så meget – og måske endda mere – brug for en indvendig tur.

Lysten til fornyelse er jo en følelse, og det kan selvfølgelig være svært at finde roden til, hvorfor du mærker, at der skal ske et eller andet. Du affejer det nok netop med sæsonskiftet. Men måske det i virkeligheden handler mere om, at når vores omgivelser ændrer sig, og vi stadig hænger lidt fast, så skal det pludselig gå hurtigt. Og så er det bare et quick-fix at farve håret fremfor at sætte sig ned og kigge indad.

Husker du at reflektere over de ting, som sker? Vi taler hele tiden om, at netop tiden går så hurtigt. Det har lige været sommer, og nu banker den på igen med lunt vejr og lyse nætter. Men følger DU med? Eller glider du bare med tiden og ser, hvad der sker. At tage dagene en ad gangen er rigtig godt, men der sker jo meget omkring os. Og hvis du ikke husker at tage det ind og få ’sorteret’ i dine oplevelser, så ender det måske med at gå hen over hovedet på dig.

Så når fornyelsestrangen melder sig, handler det måske i virkeligheden om, at der lige skal ryddes ud i bagagen, så der kan blive plads til det nye. Nyt er godt, så længe det ikke bruges til at maskere og gemme væk.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er dine drømme store nok?