Rub-og-stub-reglen

Forsøger du også at passe ind?

at passe ind

Jeg vil gætte på at jeg har brugt halvdelen af mit liv i et forsøg på at passe ind. På at aflæse mine omgivelser og gøre dem efter. På at gøre alt det “rigtige” på de “rigtige” tidspunkter.

Generelt forsøge at navigere i en verden, hvor jeg slet ikke følte mig velkommen. Indtil jeg blev hamrende syg med stress, der førte til jævnlige angstanfald og tanker om at døden nok var nemmere end livet. Jeg tror jeg lå 6 måneder op af min radiatorer fordi det var det eneste sted der føltes varmt og trygt (derefter 1 år i armene på alle de forkerte mænd🙄).

Læs eller genlæs: Er din omgangskreds positiv eller negativ?

Indtil jeg forstod at intet i mit liv er afhængigt af andre. Min lykke findes ikke udefra, men indeni. Hvorefter jeg stoppede med at tale folk efter munden, være venner med alle og passe ind steder der dybest set ikke sagde mig noget.

Det var en vildt hård process fordi jeg også gjorde folk kede af det undervejs. Jeg stoppede med at deltage til begivenheder jeg i virkeligheden ikke gad. Jeg stoppede relationen til mange af mine venner og familie. Gav min mor et ultimatum om psykologtimer eller ingen kontakt. Jeg stoppede mit liv som freelance Makeup artist.

Jeg grænskede alle dele af mit liv for, at se hvor jeg ikke stod ved mig selv. Hvor jeg ikke havde mine værdier med i spil. Nu, flere år efter er det absolut det bedste valg jeg nogensinde har taget.

Det har gjort mig enormt fri. Fri til at mærke efter, fri til at gøre det i livet der gør mig glad og fri til ikke at koncentrere mig over hvad andre tænker og gør. Jeg kan bare være mig og det er faktisk ret fedt.

Med frihed, kommer kærlighed og kærligheden til det menneske (og sjæl) jeg er, har aldrig været større. I de perioder, hvor jeg tvivler på mig selv, ved jeg at det i virkeligheden omhandler et sted i mit liv jeg skal have kigget nærmere på. Et sted jeg ikke har turde stå fast. Det har vist sig at være min største læring i det liv jeg lever nu. Hvor størstedelen går med at hjælpe andre kvinder igennem det samme. Så de også, kan leve et frit og ærligt liv❤️

Håber det kunne være en lille inspiration til dit liv og måske steder du skal stå fast og kigge nærmere 🙂

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Rub-og-stub-reglen