Husker du at udfordre dine holdninger?

Spillet i kærlighed

kærlighed spillet i kærlighed hvem skriver

Vi kommer ikke udenom det, og vi kender det alle sammen. Når vi indleder et romantisk forhold, følger der et spil med. Sådan et spil hvor ingen af os sådan rigtigt kender reglerne. Og så kan det være ret svært at spille med. 

Skal du skrive? Skal du vente på en besked? Virker du for ivrig? Virker du for afvisende? Hvad nu hvis I misforstår hinanden?

Spørgsmålene kan hvirvle rundt, og det virker så fjollet. For er vi ikke voksne mennesker, der bare kan sige tingene, som de er?

Åbenbart ikke. Det usagte fylder ofte enormt meget, og man kan bruge mange timer på at spekulere og fundere over, hvad den anden mon tænker.

Når man så begynder at se hinanden mere og oftere, skulle man måske tænke, at det betyder, at I nyder hinandens selskab og gerne vil bruge tid med hinanden. Hvilket må betyde, at du kan slappe mere af i det. Men tro om igen.

Spillet er på sit højste nu. Hvad vil du egentlig? Hvad vil din flirt? Er det bare for sjov og hyggens skyld? Eller vil I måske på sigt noget seriøst? Og må man overhovedet spørge om det? Virker man så ikke desperat?

I datinglivet bliver vi mestre i at pakke vores følelser ind og væk. Det er måske ikke så svært, at en stor del af os, får svært ved at mærke efter – også bare i forhold til os selv.

Det er klart, at man måske skal træde varsomt og lige lære hinanden at kende lidt bedre, inden man er hudløst ærlig. Men vi får aldrig en god hånd i spillet, hvis vi ikke gambler lidt. Og nogen gange må vi satse på ærlighed fremfor alt det vi tror, at vi bør gøre.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Husker du at udfordre dine holdninger?