Husker du det mest basale?

Solcremer: Mine anbefalinger

solcrem solcremer solbeskyttelse tips til solcreme naturlig sollcrem

 

For ikke så længe siden lagde jeg et indlæg ud om vigtigheden af at bruge solcremer. Nu kommer mine anbefalinger. Markedet er kæmpe stort, og der er virkelig forskel på solcremer.

 

Først og fremmest er der forskel på de forskellige filtre i solcremer. Helt forenklet er der kemiske og fysiske, hvor de kemiske absorberer solens stråler og omdanner dem, mens de fysiske filtre blokerer fuldstændig for solens stråler – det er typisk de filtre, som bruges i solcreme rettet mod børn, og det kan godt blive en hvid, spøgelsesagtig omgang. Dog er industrien kommet rigtig langt, og man kan sagtens få gode solcremer med fysiske filtre, som lægger sig pænt.

 

Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet, det kommer helt an på præferencer og holdninger. Nogle mennesker kan bedre tåle de fysiske filtre og mener det er mere naturligt, men igen, det handler om at prøve sig frem. Når man vælger solcreme, skal man huske at være opmærksom på selvfølgelig faktor og beskyttelse i forhold til UVA og UVB, så man bliver dækket ind, som man ønsker.

Jeg er glad for følgende:

 

Caudalíe, Soleil Divin Anti-ageing Face Suncare SPF 50, 260 kr (billigest her). 

Fedter ikke, giver god beskyttelse og har også gode hudplejende ingredienser som antioxidanter og fugtgivere.

Coola, Organic BB cream, Rosillance, SPF 30, 449 kr. (eller 229 kr her)

Stamceller fra rosenblomst genopbygger og fugter huden, du får god – og tilmed vandfast beskyttelse – samt en let farve, der udjævner hudtonen.

Mádara Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen, SPF 30, 285 kr (229 kr her)

All-round solcreme til både ansigt og krop. Silkeagtig tekstur med hindbærkerneolie og E-vitamin, som styrker huden og hjælper med at forsvare mod solens skadelige effekt.

Coola, Mineral Face SPF 30 Matte tint, 299 kr.(229 her)

God til den mere fedtede hud – udjævner også hudtonen en smule, og så fungerer silikonebasen som en primer, så den er også god under makeup.

Og så er der tre mærker, som helt klart også er værd at tage et kig på:

Det nyere Soleil Toujours. Super lækker indpakning med ligeså lækkert indhold. Skabt af en mor, som ikke længere ville gå på kompromis med skadelige ingredienser og solbeskyttelse. Et kig og køb værd!

Decléor er også et mærke, som jeg altid vender tilbage til. Rigtig mange af deres produkter fungerer virkelig godt for min hud, og deres solcreme er ingen undtagelse.

Sidst men ikke mindst er det danske Beauté Pacifique også en sikker vinder, når det kommer til solcreme. Udviklet i samarbejde med hudlæger, er man sikker på, at beskyttelsen er i orden.

Hvilken solcreme er din favorit? 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Husker du det mest basale?