Spillet i kærlighed

Nærende eller drænende bekendtskaber

drænende energi bekendskaberHar du en relation til nogen, hvor du efter at have været sammen med dem, føler dig helt udkørt og drænet for energi? Forhåbentlig kender du også den modsatte følelse. At være opløftet og have overskud efter at have været sammen med bestemte personer?

Når vi indgår i relationer, udveksler vi energier. Nogle mennesker er gode til at tage imod, andre er gode til at give. Og selvom du har en person i dit liv, som du føler dræner dig, kan vedkommende sagtens give god energi til andre.

Jeres relation er på den måde individuel og særegen for jeres forhold. Det er ikke nogens skyld, det kan bare være uheldigt, at I matcher på den måde.

I nogle tilfælde kan det selvfølgelig være en bestemt ting eller et bestemt emne, som din relation altid vender tilbage til, og som du måske ikke kan magte at hjælpe med eller høre mere om. Her kan man tage fat i roden til problemet, og du kan fortælle, hvordan det får dig til at føle.

Læs også: Energi og tiltrækning af det du gerne vil have

Så længe du siger “jeg føler, sådan og sådan..”, og du ikke virker for bebrejdende, så burde I kunne få en god snak omkring det og forsøge at rede trådene ud. Så kan energierne måske vende og finde et balancepunkt. Hvis du tager udgangspunkt i dig selv og dine følelser, så kan du ikke bebrejdes for, hvordan du føler. Du føler jo, som du gør.

Andre gange kan det være selve jeres personligheder og et mere omfattende problem, som du ikke kan finde hoved eller hale i. Her er det vigtigt, at du spørger dig selv om, hvorfor du holder fast?

Er det af vane? Medlidenhed? For gammelt venskabs skyld?

Hvis det ikke er for din egen skyld, skal du måske begynde at overveje, om relationen skal slutte. Det lyder måske hårdt og egoistisk, men vi bliver nødt til at lære, at bruge vores dyrebare tid på mennesker, som vi harmonerer med. Vi bliver nødt til at lære, hvordan vi skaber god energi omkring os. Og det kræver af og til en portion erkendelse.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Spillet i kærlighed