Hvordan lægger du din makeup?

Top 3: KORA Organics

økologisk hudpleje
Der er så mange brands derude i beauty-junglen. Hvilke brands er værd at tjekke ud? Det er der mange, som er. Men hvad så med deres produkter? Der er så meget at vælge imellem, og mange brands tilbyder de samme produkter.

Så jeg vil i en serie anbefale dig 3 ting, som efter min mening er værd at kigge nærmere på fra forskellige beauty-brands.

 

Husk det blot er mine anbefalinger, og at du som oftest kan få en prøve, hvis produkterne kan findes i en butik.

 

KORA Organics er forholdsvis nyt i Danmark, men har eksisteret siden 2009. Det er den australske model Miranda Kerr, der er drivkvinden bag det lækre brand, som har en meget holistisk tankegang, hvor hudpleje tænkes efter en sammenhæng mellem mind, body og spirit. Produkterne er frie for en lang række syntetiske stoffer og bygger på naturlige ingredienser. Du får min top 3 her:

 

Turmeric Brightening & Exfoliating Mask, 2-in-1, 349 kr.

En økologisk og opfriskende maske, som forfiner hudstruktur og udjævner hudtonen. Den indeholder enzymer, som forsigtigt peeler huden, og på den måde forbedres hudtonen gradvist. Masken skal gerne masseres ind på fugtig hud og så sidde alt fra 5-15 minutter, afhængigt af, hvor sart din hud er. Du vil oftest kunne bygge mere tid på, jo flere gange, du bruger den. Den kan bruges 2-3 gange om ugen for optimalt resultat. En virkelig effektiv maske fra KORA Organics!

 

Rose Quartz Luminizer, 215 kr.

Den her er så pæn! Det er en luminizer/highlighter, der giver en smuk naturlig glød. Den smelter let ind i huden og giver fugt uden at efterlade en fedtet fornemmelse. Noni frugtekstrakt, som er KORA Organics hovedingrediens, kokosnød og hybenolier nærer huden, mens rosenkvarts giver den smukkeste glød på kindben, amourbue og hvor du ellers vil have ekstra glow.

økologisk hudpleje med krystaller

Tip: Det er bedst at duppe en creme highlight på, så du ikke ’forstyrrer’ din makeup under. Især hvis du bruger pudder. Bare fordel lidt på fingrespidserne og dup forsigtigt.

Læs eller genlæs: Hvorfor vælge økologisk makeup?

Heart Chakra Aromatherapy Oil 10ml, 349 kr.

Denne olie er en terapeutisk olieblanding, som hjælper med at afstresse. Det er rose, sandeltræ, cedertræ og ylang ylang der tilsammen giver en duft, som gør dig afslappet og rolig. Hvis du føler dig presset eller utilpas, kan du køre lidt olie bag øret eller på håndleddene og tage et minut med dybe vejrtrækninger – altså helt ned så det kan mærkes i lænden, hvor du trækker ind gennem næsen og puster ud gennem munden. Så får du skabt ro og får ilten godt rundt i kroppen. Med oliens duft skulle du gerne føle en forbedring i humør også. En rigtig god olie at have med i tasken til hverdag!

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvordan lægger du din makeup?