Opfølgning på mit forløb i Hårklinikken

Hvorfor vil du være sexolog?

sex sexolog

Som en del af jer, allerede har bemærket er jeg startet på uddannelse som sexolog. En uddannelse jeg har ønsket mig i flere år og nu endelig har fået mulighed for i mit liv.

 

En uddannelse jeg har ønsket mig ligeså længe jeg kan huske, ikke kun for mig selv og min selvudvikling, men også for mine klienters udvikling. For mig, er det vigtigt at jeg altid er i en form for udvikling og bevidsthed, for at kunne bidrage med det bedste til mine sessioner.

 

Det er vigtigt for mig, at jeg forstår mine klienters ord, følelser og ved hvor de kommer fra. At jeg ikke blot taler dem efter munden (ikke at jeg nogensinde kunne finde på dette) men i stedet forstår dybden af deres udfordringer fordi jeg selv har været der og ved hvordan det føles og hvordan man kommer videre.

 

Derfor var det næste naturlige skridt for mig, i min egen udvikling, at tage en sexologuddannelse. Jeg må ærligt tilstå at jeg også undersøgte psykoterapeuten samt psykologi på uni, men kunne ikke identificere mig med nogen af disse uddannelser, hvorimod sexolog uddannelsen fangede mig med det samme. Så det blev det og HOLD OP en forskel der allerede er sket i mig.

 

Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte eller hvilke ord der skal på. Men er sikker på de kommer, når jeg lander endnu mere i det hele. Indtil nu, kan jeg blot sige at jeg elsker det, kombineret med det også er noget af det sværeste jeg længe har været igennem.

Læs også (og gerne bidrag til) dette indlæg :Let’s talk about sex #1

Sexologuddannelsen er selvsagt med omdrejningspunktet: sex, men i endnu større grad handler det om et nærvær og en bevidsthed i sig selv for at turde stå helt nøgen (ikke kun fysisk) sammen med et andet menneske. Det handler endnu mere om kærlighed, om kroppe, om spiritualitet og bevidsthed. Det handler om at turde mærke sig selv, stå stærkt i sig selv og være i dem krop man er givet.

 

Det er nu små tre måneder siden jeg er startet og jeg er stadig i en STOR proces. En proces der gør mig ekstra sårbar, feminin og endnu stærkere i mine mentor sessioner. Også en proces der kræver sin tid og nærvær, at kunne forklare.

 

Jeg vil forsøge at tage dig med i min udvikling her på bloggen, i de etaper der føles rigtigt og jeg formår.

 

Har du konkrete spørgsmål er du velkommen til at skrive dem herunder, så vil jeg i næste skriv forsøge at besvare dem.

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Opfølgning på mit forløb i Hårklinikken