Spiritualisme vs. materialisme

3 allergivenlige makeupanbefalinger fra Nilens Jord  

makeup allergy venlig makeup nilens jord

Som du måske har bemærket, har jeg været i dommerpanelet for AllergyCertified for nyligt. Jeg har været med til at kåre nogle forskellige produktvindere, og Nilens Jord vand blandt andet en pris i kategorien ”Best skin friendly product for women – face” med deres læbestift. Jeg har dog flere især makeupfavoritter fra Nilens Jord, og dem får I her.

 

Alle produkter fra Nilens Jord er uden parfume, parabener og mistænkte hormonforstyrrende stoffer. Det er et ’no-fuss’ brand, som giver dig mulighed for at gå med kvalitetsmakeup uden at gå på kompromis med allergi eller sensitiv hud. Det er så individuelt, hvad man kan tåle og ikke tåle, og det er ikke fordi, parfume og æteriske olier er et absolut no-go; det er intet problem, hvis det ikke generer dig. Men hvis du gerne vil undgå det i din makeup, så er Nilens Jord et godt sted at kigge efter dele til makeupsamlingen.

 

Creamy Liquid Lipstick, 149 kr.

Den første favorit fra Nilens Jord er deres creamy liquid lipsticks! Jeg elsker hvor farvepigmenterede de er og deres lange holdbarhed, uden at udtørre læberne. Farveudvalget er også super godt, der er faktisk ikke en eneste farve fra sortimentet jeg ikke kan bruge. De er alle super fine. Min yndlings er nok farven: 918 Love, en super fin rød uden at være statement rød. Er du mere til den ”traditionelle” læbestift vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på en af vinderne i Allergy Awards deres lipstick: Red.

Læs eller genlæs: 5 allergivenlige favoritter

Creamy Touch 717 Contour, 165 kr.

Den her farve er spot on for de fleste. Den er ikke for varm eller for kold, så den kan både bruges til at lægge contour eller til at give huden et solkysset look. Den smelter ind i huden og ser simpelthen så naturlig ud. Hvis du vil være makeupfri men føler dig lidt farveløs, så er den her genial. Ingen vil vide, at du har faket din glød.

 

Second skin serum foundation, 284 kr.

En skøn foundation til dig der gerne vil have glow og fugt til huden. Den har en mellem dækkevne, et godt farvesortiment hvor jeg vil tro de fleste kan finde deres perfekte match. Plus du får den fineste finish på huden. Det er alt hvad jeg ønsker mig af en god foundation.  En af de første foundations jeg har brugt helt op og købt igen.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Spiritualisme vs. materialisme