Er du for selvbevidst eller er du egentlig ikke selvbevidst nok?

Leverudrensning – Sådan gør du

 

leverproblemer leverudrensning

reklame

Som lovet, kommer her andel del af mit lille tema om leverudrensning.

I første del blev du forhåbentlig klogere på, hvorfor du skal tjekke op på din lever. Måske har du brugt tiden imellem på at flytte fokus fra det ydre til det indre og mærke efter, hvordan du egentlig har det. Leveren kan vi nemlig ikke være foruden, og hvis den ikke skal ende med at blive alt for overbelastet, bør du overveje en leverudrensning i ny og næ.

Når man skal foretage en leverudrensning, skal det gøres helt rigtigt, så udrensningen ikke bliver for voldsom. Derfor er det vigtigt at pleje kroppen både før, under og efter.

For at leveren kan fungere optimalt, skal der være antioxidanter tilstede. Leveren styrer en stor del af fedtomsætningen i kroppen, og for at fedtet ikke lagres i kroppen, kræver det antioxidanter. Derfor er det en god idé med en daglig vitaminpille, der indeholder vigtige vitaminer og mineraler.

Læs eller genlæs: Trænger din lever til en udrensning?

Ekstra C-vitamin, masser af vand og en teskefuld god olie er en perfekt start på dagen, inden du spiser morgenmad. Omega-3 fra olien støtter din levers processor, så selvom den ikke ligefrem smager fantastisk, er det altså et vigtigt supplement, jeg også anbefaler, selvom man ikke er i gang med en leverudrensning. Indtag den gerne om aftenen inden du går i seng, hvis du døjer med kvalme.

 

I perioden bør din kost primært bestå af grønne grøntsager. Husk altid at købe økologisk. Det giver ikke så meget mening, at lave en leverudrensning hvis vi fylder kroppen med sprøjtede fødevarer. Er det svært at spise så meget grønt, kan du smide nogle af grøntsagerne i en juicer, eller også kan du lave den her lækre grønne smoothiebowl, som jeg tidligere har postet på bloggen: Et nemt tip til at spise flere grøntsager

Grøn te er også proppet med antioxidanter, så hvis du kan udskifte morgenkaffen med en kop grøn te, er du allerede nået langt. Læs mere her:Matcha Vs. Kaffe

Tilbage til antioxidanterne, som vi ikke kommer udenom under en leverudrensning. Kroppen bruger antioxidanter til at beskytte os mod virus, bakterier, cancer, sygdom, infektion og meget andet.

Når du indtager antioxidanter igennem din kost eller kosttilskud, er det godt for mange ting. Er du ikke helt overbevist, har jeg lavet en lille liste:

  • Hudens vitalitet
  • Immunforsvaret
  • Tarmene
  • Cellerne
  • Hjernen
  • Hormonsystemet
  • Kredsløb og hjerte
  • Lungerne

Vil du lave den helt store leverudrensning, vil jeg anbefale at gå til en homøopat eller i det mindste sætte dig rigtig godt ind i tingene. Er du mere nysgerrig på emnet, og hvordan hormoner ellers påvirker vores krop, kan du tilmelde dig Chloes uddannelse, som jeg selv går på.

 

Betragt ovenstående som en guide til at lave en leverudrensning i den milde ende eller til at få din lever i balance. Uanset hvad vil din sundhed elske dig for at implementere rådene i din hverdag.

 

God fornøjelse!

 

Kærligst N 

 

 

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er du for selvbevidst eller er du egentlig ikke selvbevidst nok?