Hjernerystelse part 2: Det psykiske – behandling og selvindsigt

Er du for selvbevidst eller er du egentlig ikke selvbevidst nok?

kroppe kvindekroppe selvbevidst

Det er forår, sommeren og sæsonen, som vi kalder ”bikini sæsonen”, nærmer sig. Hvis man skal nå at gøre noget, så er det nu. Eller hvad? Hvorfor kalder vi det bikini sæsonen, som om at man skal se ud på en bestemt måde for at bære en bikini? Hvorfor skal vi partout gøre noget. Alle kroppe kan bære en bikini. Det handler om selvværd og selvtillid – ikke om udseende.

 

Det ærgrer mig, at sommeren for nogle forbindes med skam, fordi varmen og solen får os til at smide tøjet og vise mere af vores krop frem. Det er ikke fordi jeg er i grøften af meget engagerede kropspositivister – som der bestemt ikke er noget galt med – men jeg anerkender alle kroppe, så længe man reelt har det godt med sin krop og ikke lægger under for andres meninger, om de så end er opmuntrende eller det modsatte.

 

Når det kommer til fremtoning, handler det netop kun om dig selv. Generelt må vi indse, at andre i bund og grund burde være bedøvende ligeglade med, hvordan man ser ud. At de ikke er det, bunder ofte i deres egen usikkerhed eller samfundsnormer, som de tager alt for seriøst og lader sig styre af.

Der er heldigvis også mange tolerante mennesker, som primært går op i dem selv, når det kommer til fremtoning. Det er selvfølgelig godt at gå op i andre mennesker, når det kommer til interesser, værdier og egenskaber. Og vi kommer heller ikke udenom, at vi tiltrækkes af fremtoning, men det er heldigvis også efter individuel smag.

 

Egentlig er det i den her sammenhæng godt at være selvbevidst – være bevidst om, at hvis du er glad for, hvordan du er – som du helt klart skal arbejde på, hvis du ikke er – så er størstedelen egentlig ligeglade med dit udseende. Det er din charme, din humor og dine menneskelige værdier og egenskaber, som i sidste ende er bestemmende for, om andre mennesker tiltrækkes af dig eller ej – og bliver ved med at være det.

 

Kom ud af hovedet og ned i din seje krop, der er dit hylster, som beskytter dig mod alverdens ting. Den bærer dig rundt og er skyld i, at du kan få maksimalt ind på nethinden. Lad dig ikke begrænse af nogen idéer om, hvordan man skal se ud – de er ofte selv ekstremt begrænsede.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hjernerystelse part 2: Det psykiske – behandling og selvindsigt