Hvornår er det tid til tilgivelse?

Er du styret af din usikkerhed?

er du usikker usikkerhedTidligere på ugen skrev jeg lidt om usikkerhed på Instagram. Som udgangspunkt får jeg altid søde og opløftende kommentarer med på vejen, når jeg deler fra mit inderste, men denne gang var der kommentarer, der skilte sig ud.

-Ikke fordi de havde nogen dårlig hensigt, men det foruroligede mig, hvor mange der kommenterede at usikkerheden har fået større betydning i deres liv. Det skulle jo gerne være omvendt.

Når jeg læser sådanne kommentarer ønsker jeg altid, at jeg sidder overfor hver enkelt person og ikke bag skærmen. At kunne kigge folk i øjnene og fortælle dem at de er gode nok som de ér og ske ikke behøver være nogen anden eller “ligesom alle andre”. Jeg ville ønske, at jeg kunne stå overfor alle jer dejlige følgere, så I kunne mærke og forstå mit budskab<3

Det er også derfor, jeg er begyndt at få mere fokus på mine workshops. Både fysiske og dem online, for selv om nogen af dem er online, så er det på en mere nærværende og personlig måde, hvorfor der også kun er et begrænset antal pladser. Så alle får taletid <3

Min næste workshop er om spiritualitet, intuition, usikkerhed og dertil troen på sig selv og sin 6 sans: Hverdagsspiritualitet. Her deler jeg ud af viden og læren, som jeg ikke deler andre steder. Derudover får du en masse materiale og redskaber, som du kan øve dig med, samt mulighed for at stille mig alle de spørgsmål du føler for.

(Senere hen kommer også en anden fysisk workshop om stress, stresshåndtering om at kunne sige fra og lytte til sig selv – den er tæt på at blive lanceret, så HOLD ØJE!)

Som jeg skrev på Instagram, øver jeg mig hver eneste dag i at sige farvel til det, der ikke tjener mig. Farvel til min usikkerhed. Den der får mig til at tvivle på, om jeg er god nok, værdig nok, flot nok, klog nok, dygtig nok. Om jeg er nok, som jeg er.

Læs eller genlæs: Hvornår er det tid til tilgivelse?

Når jeg skriver, at jeg øver mig hver eneste dag, er det fordi, at usikkerheden stadig findes indeni mig. Den bor der ikke længere, men engang imellem giver den lyd fra sig, og så må jeg kærligt bede den om at gå igen.

Er det virkelig så nemt? Nej. Men det er nemmere, end da jeg startede. Og det er nemmere end for et år siden, en måned siden og en uge siden. Det er nemmere i dag, end det var i går. Øvelse gør mester, og jeg har fundet en bevidsthed om, at usikkerheden ikke tjener mig. Den går ikke hånd i hånd med min intuition, og jeg har taget et aktivt valg om, at det er min intuition, der skal sejre.

Det er meget hårdere arbejde end at lade usikkerheden kontrollere mig, men jeg er det værd, og det er DU også.

Kærligst

N

 

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvornår er det tid til tilgivelse?