Hverdagsspiritualitet online workshop

Genbrugsguide – Indre by

genbrugsguide indre københavnGør overforbrug til genbrug. Shop med god samvittighed! – En guide til en grøn og bæredygtig garderobe – indre by edition!

 

Det vrimler med små og store genbrugsperler i Indre By, og der er mange flere end dem, jeg nævner her. Det er bare med at gå på opdagelse efter genbrug i pisserenden og alle stræderne. Når du tager på den der shoppetur op og ned af Strøget – lad os være ærlige, det gør de færreste københavnere – men hvis du nu har udenbys besøg eller andet, så hiv dem med ned ad sidegaderne! Det er her Indre By viser sig fra sin smukkeste side – væk fra high street, fast fashion, travle mennesker og goddag til genbrug, kvalitet, hygge og sjov og ballade!

 

Vi starter med den helt oplagte: København K på Teglgårdstræde 2. Her finder du genbrug i forskellige prislejer, det er ikke alt, der er lige billigt. Til gengæld kan du finde nogle unikke items, der helt sikkert kan spice garderoben op!

 

Så har vi også O-S-V Second Hand Fashion på Peder Hvitfeldts Stræde 4, som er en gammel kending efterhånden. De gør sig både i genbrug til kvinder og mænd, og de sørger for at kvaliteten, designet og stilen er spot on!

 

Hos Lula 2ndhand luxury på Antonigade 9 kan du få tilfredsstillet dit indre luksusdyr med god samvittighed, hvis du skulle have sådan et boende. Det er bestemt ikke Røde Kors, Kirkens Korshær eller lignende, men hvis du skal forkæle dig selv, så er det her stedet at slippe pengepungen løs.

læs eller genlæs: Genbrugsguide over Østerbro

Vi skal næsten også lige forbi Veras, som er stormet frem de sidste år med genbrug i alle farver, størrelser, mønstre og styles. Deres butik ligger på Studiestræde 27, og her kan alle være med. De afholder desuden en masse loppemarkeder – hvor jeg selv deltager her den 20. januar i Nørrebrohallen – hvis I skulle være interesseret i at shoppe genbrug fra min garderobe 😉

 

Man kan altid finde billegere genbrug og dyrere. Det handler om at vide, hvad man går efter og så gå på jagt. Vintagefund kræver nogle gange en investering mens genbrug til ’hverdagsgarderoben’ kan findes alle steder, hvis man blot har en klar idé om, hvad man mangler og kan se muligheder fremfor begrænsninger.

På søndag d. 20 januar står jeg selv klar med en masse gode loppefund på Veras i Nørrebrohallen – kom gerne forbi og sig hej <3

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hverdagsspiritualitet online workshop