Hvorfor vælge økologisk makeup?

Energierne for 2019

prognose 2019 energier i 2019 året 2019

Reklame: Tøj: cocouture sko: Skechers

Ord for 2019: Mod, økonomi, held, kreativitet, lys, nysgerrig, ung, udvikling, fokus, frygt, ansvar.

 

Måske er du allerede godt i gang med 2019, måske er du ligesom jeg først lige startet (i dag)?

Slutningen på 2018 og starten på 2019 har for mig været den trætteste periode jeg nogensinde har oplevet. Jeg har sovet minimum 10 timer de sidste 14 dage op til årsskifte og det samme her i starten af året. Min krop har slet ikke kunne finde ud af energiskiftet og derfor lukket helt ned for alt. Rundt omkring hører jeg også mange der er blevet syge og sengeliggende kom ind i årsskiftet. Uanset, hvor du er, så vid at det er som det skal være. Kroppen er den bedste til at vise os, hvad vi har brug for, også selvom vi logisk set ikke har tid til det ;0) Prøv at lyt og vær med det der er – det er til dig og ikke imodJ

 

Til 2019 energierne:

2018 har for de fleste været et tungt år, et universelt spejl der har sat fokus på relationsarbejde – hvem er jeg i forhold til andre? Meget navlepilleri, dybde og meget behovsdrevet.

2019 bliver helt anderledes. Det er et 3’er år, hvilket står for rigtig mange andre udviklingsmuligheder og potentialer, vigtigst af alt mere lethed og lys end 2018 bød ind med.

Det helt store emne for året er: Mod, mod til at handle på drømme, mod til at tale sin egen sandhed, mod til at tage ansvar for sig selv og sin retning i livet. Året bliver fyldt med bevægelse og vækstpotentiale, især inden for økonomi er det et godt år at kigge sig selv i sømmene og finde nye løsninger for økonomisk vækst. Generelt er det en god ide at gå til året med åbenhed, være nysgerrig, søge inspiration og stræbe feter noget større.

 

 Det helt store spørgsmål på året er,  om du tør gribe de chancer du får og gå efter det du har besluttet dig for? Når vi går nye veje i livet, opstår der altid en angst eller frygt for om det nu er det rigtige. Det samme er gældende i dette år, hvor angsten for, at nå sine drømme, at gå i offerrolle eller miste fokus også er gældende – så husk det bare er en følelse og ikke din virkelighed. Du kan sagtens!

 

Nymåne:Ved du endnu ikke, hvad du skal forvente dig at året eller hvad du dybest set vil er nymånen d. 6 et rigtig godt sted at starte. Nymåne repræsentere også en ny start og ny energi på året der er rigtig god til at sætte sig nye mål.

Brug gerne en times tid på at mærke efter, eventuelt meditere eller praktisere yoga for at komme ned i kroppen og mærk hvilken retning der er den rigtige for dig. Spørg dig selv:

Hvad vil jeg, i stedet for: hvad har jeg lyst til. Når du har fundet dit svar så spørg dig selv: Hvordan kommer jeg dertil? Hvordan vækster jeg?

Hvad du vil er mere konkret end det lystbetonede og kan give dig mere struktur og viljestyrke -Kan du se forskellen?

Læs eller genlæs: Fuldmåne og dens betydning for dig

Nedskriv dine intentioner og mål på et stykke papir og hæng det op et sted, hvor du dagligt kan se det. Har du udfordringer med at finde din retning i livet eller hvordan du kommer dertil – vil jeg meget gerne hjælpe og guide dig på vej til din sandhed, så det føles rart i maven. Du kan læse mere om mine Holistiske mentor sessioner her – skriv endelig hvis du har spørgsmål <3

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvorfor vælge økologisk makeup?