Tips til en bæredygtig jul

Håndanalyse – et indblik i dit indre

håndanalyse katrine hellerHåndanalyse – at finde hjem igen, hjem til dig; et indblik i dit indre

Når anden gang er lykkens gang

Som du måske allerede har læst her på bloggen, var jeg tidligere på året til håndanalyse – efter flere anbefalinger fra jer. En håndanalyse der desværre ikke var som forventet og efterlod mig med en frygt for nogensinde at skulle prøve kræfter med dette redskab igen. Men jeg havde hørt så meget godt om det, så heldigvis tog jeg mig mod til at give det endnu et forsøg – hvilket jeg nu er ovenud lykkelig for! Efter min anden session forstod jeg, hvorfor så mange talte så varmt om håndanalyse, og hvad der menes med, at du går derfra med et nyt bevidsthedsniveau.

 

Hvad går håndanalyse ud på?

En håndanalyse er en 5000 år gammel kinesisk/indisk tradition. Det der er så specielt ved hænder og især fingeraftryk er, at de ikke ændrer sig. Du har fra livets start (14-16 fosteruge) til slut det samme helt unikke aftryk. Selv hvis du skulle få ar på hænderne, vil dine linjer altid komme igennem på aftryk. Det er enormt spændende, og også derfor politiet bruger fingrene som DNA materiale. Dine hænder er altså dine alene og fortæller en stor del om dig, dine udfordringer, gaver og livsformål – hvor du er i flow, hvilket er det vi stræber efter men måske ikke helt ved, hvordan vi egentlig når. Håndanalysen er et redskab til at udnytte disse potentialer i dit liv. Derfor er håndanalyse, som jeg ser det, en direkte vej ind til dig.

Hvad lærte jeg selv?

I min håndanalyse fik jeg at vide, at jeg har hele to livsformål (der hvor jeg er i flow), hvor man normalt kun ser et enkelt og i visse tilfælde to. Samt tre livsskoler ud af de eksisterende fire, hvor man også normalvis har mellem 1-2. Mine udfordringer – det jeg har øvet mig på og derfor er blevet god til men også møder enormt meget modstand i.

Der er ikke noget, der er bedre eller dårligere end andet, og man kan ikke have for meget/lidt af noget; det handler om at få klarhed over, hvorfor man er, som man er, og hvilke udfordringer/potentialer det indebærer.

 

For mig var der en klar rød tråd igennem mine hænder, der meget tydeligt fortalte, at jeg konstant er i vækst og ønsker at lære nye ting, som jeg kan give videre og bidrage med til min omverden. En af mine helt store livsformål er at berige verden med det, jeg selv har fundet frem til. Det, jeg har lært af egne erfaringer – vejen jeg selv er gået. Noget der først i løbet af det sidste år virkelig har fået lov til at tage form her på bloggen i mine 1:1 mentor sessioner, på instagram – og hvilket der helt sikkert kommer endnu mere af i 2019. Også det jeg synes er noget af det sværeste og mest sårbare at dele ud af, fordi det jo er mig og mit liv. Det var derfor en enorm befrielse at finde forståelse i mit had/kærlighedsforhold til denne store del af mig. Der blev selvfølgelig sagt meget mere, men ikke mere end jeg er klar til at dele lige nu.

 

Derfor vil jeg anbefale en håndanalyse

En håndanalyse er en meget personlig oplevelse, som næsten ikke kan gengives, selvom jeg har forsøgt herover. Det er et unikt indblik i dig selv og dit liv, som er utroligt brugbart. Det kan hjælpe dig med at forklare, finde ro og finde vej ind til det, som egentlig betyder noget for dig. Vi har så mange muligheder i dag, og vi bliver hele tiden bombarderet med indtryk. Det kan være svært at holde fokus og holde fast i det, som giver mening for DIG. Og for nogle er det svært bare at finde det betydningsfulde. Håndanalyse er på den måde et positivt redskab, der giver dig konkrete råd og klarhed over dig som person. De ting du kæmper med og er god til, og hvor du kan finde mere flow i dit liv. Jeg vil virkelig anbefale alle at prøve en håndanalyse hos Katrine Heller minimum en gang i livet, da det virkelig er fed oplevelse. Jeg følte mig lettet og mere målbevidst på et helt andet plan, end jeg har prøvet før. Efterhånden har jeg prøvet mange forskellige spirituelle og holistiske redskaber/behandlinger, og dette ryger direkte til tops, som noget af det mest positive, jeg nogensinde har prøvet. Kort sagt fordi det er så konkret og sætter 100% fokus på dig og din udvikling i livet.

 

Håndanalyse som personlig julegave

katrine heller håndanalyse

Hvis du står og mangler en god, anderledes og meget personlig julegave, kan du med fordel give en håndanalyse til en du holder af. Det er måske ikke alle, der kan se meningen inden, men det vil de helt sikkert kunne efter. Det kan hjælpe alle, og man får virkelig nogle ahaoplevelser, som giver stof til eftertanke. Det er en julegave, som du vil blive husket for! Lige nu koster det 1950 kr. for en håndanalyse, og til januar stiger priserne med 500 kr. Desuden har Katrine et juletilbud til 850 kr. for 20 minutters personlig lydfil. Så det kan virkelig godt betale sig at slå til NU.

 

Og husk selvkærligheden – du kan også vælge at give dig selv en indsigtsfuld julegave <3

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tips til en bæredygtig jul