Genbrugsguide Frederiksberg/ Valby

Er du klar til December?

november meditation klar til december

Efter den store interesse på vores sidste workshop, har vi valgt at afholde endnu en workshop i december.

Denne workshop hjælper dig til at give slip på dét der ikke længere tjener dig, og give plads til det nye. Hvordan du kan få ro i sindet, heale og blive klar til en december fyldt med forventninger samt hjælpe dig til at gå ind i 2019 som en bedre og stærkere version af DIG. 

Rigtig mange har været påvirket af den meget transformerende og udfordrende november-og-start-december- energi. En tid hvor kontroltab, sygdom, afmagt og angst har fået plads i manges liv. En tid hvor behovet for at give slip og finde dig selv er mere tiltrængt end nogensinde før.

Præcis derfor, har Hektor (Reiki Master fra krop, sind og sjæl) og jeg, lavet denne december meditations workshop. En workshop der hjælper dig tilbage til dig selv, tilbage til roen i kroppen, nærværet i nuet og kærligheden til dig selv. En tre timers workshop, der hjælper dig med at heale novembers og decembers udfordringer, give slip og samtidig gøre dig klar til år 2019.

December er en helt ny energi vi træder ind i. En ny tid. Hvor nye udfordringer kan komme i spil. På den ene side er december årets sidst måned, der sætter fokus på vores individuelle rejse igennem året, hvor vi er kommet til og hvad vi endnu mangler at arbejde med, inden 2019. På den anden side er december også en meget kærlig måned, der samtidig kan være fyldt med en masse forpligtelser, ensomhed og julestress.

En måned der på sin egen måde udfordre os alle til at kigge dybt indad, mærke efter og turde stå ved dén du er – og mest af alt at turde sige nej til det, du inderst inde ikke ønsker. Hvilket denne workshop hjælper dig til. Så uanset om du har brug for at:

 • Finde ro og fornyet energi
 • Få mere overskud
 • Blive bedre til at sige fra og mærke efter
 • Undgå forventningspress og skyldfølelse
 • Turde sige nej til det du inderst inde ikke vil
 • Undgå julestress
 • Følelsen af at ”burde”, ”Skal” eller ”Bør”

 – Er denne workshop for dig!

På workshoppen går vi i dybden med hver enkelt proces –  og den kollektive. Der vil være plads til at fokusere på alle, og arbejde med det, der sker inde i dig imellem meditationerne.

-Hvad forsøger universet at fortælle dig?

-Hvad oplevede du under meditationen?  

-Hvordan kan du give slip og komme videre?

 

Workshoppen varer tre timer. Der vil være et oplæg om at sige fra, mærke efter i sig selv og forsøge at undgå stress. Derudover vil der være fire dybdegående og transformerende meditationer, som hver fokuserer på noget forskelligt i arbejdet med dig selv. Mellem hver meditation taler vi om og arbejder med hver enkelt af jer og jeres følelser.

 

 • Åbningsmeditation: Her arbejder vi med åndedrætsøvelse, der gør dig klar til dagen. Så du slipper dagens stress, kommer helt ned i gear og åbner kroppen op for de efterfølgende meditationer og guidens.
 • Rengør dit sind: Denne meditation renser dit sind og skaber en dybere kontakt til dig selv, din krop og højere bevidsthed.
 • December-meditation: Manifesteringsmeditation. Vi lærer dig at visualisere, hvor du gerne vil hen i livet nu og her, samt hvordan du giver slip på de blokeringer, der gør du ikke når dine ønsker og mål.
 • Afslutningsmeditation: Da vi har arbejdet med høje energier hele dagen, så går vi her ind og grounder jer. Så I kommer ud af denne workshop med et et åbent sind, virkelighed og klarhed.

Læs også om: Novembers energier & hvad har du i vente?

Praktisk:

Tidspunkt: 12 December kl. 18.00

Sted: Soul Fitness, Skindergade 26, 1. sal København K

 • Der vil være te og frugt samt yogamåtter.
 • Medbring selv pen og papir til noter samt behageligt tøj.

Der er meget begrænsede pladser på workshoppen, da vi ønsker at nå rundt til hver person i meditationerne, så du får det mest optimale ud af dagen og kan gå derfra med en følelse af forandring og fornyelse.  Tøv derfor ikke for længe med din tilmelding, hvis du føler workshoppen kalder på dig.

 • Book din plads ved at overføre 500 kr. på Mobilepay: 21951612 – vedhæft dit navn.

Kærligst

N

 

 

 

 

 

 

 

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Genbrugsguide Frederiksberg/ Valby