Novembers energier - hvad har du i vente?

Håndanalysen fra helvede

håndanalyse behandler ansvar

I mandags havde jeg en forfærdelig oplevelse, en oplevelse der virkelig tog pusten fra mig og har gjort at jeg den sidste uge har haft brug for at trække mig lidt tilbage fra mit online- liv og mærke ind i min egen sandhed.

Mandag eftermiddag mødes jeg med en håndanalytiker, et møde jeg havde glædet mig vanvittig meget til, efter jeg igennem flere har hørt en masse positivt. Desværre var denne oplevelse alt andet end positiv.

Om det var fordi jeg havde valgt en anden håndanalytiker end anbefalet, fordi vores energi var off eller vi blot misforstod hinanden, ved jeg ikke. Men det var alligevel noget af det mest grænseoverskridende jeg hidtil har oplevet.

Mødet varede to en halv time, med ondt i maven, målløshed og en angst komme snigende, der eksploderede efterfølgende.

Igennem dette møde fik jeg stort set kun elendighed at vide. Uden at gå i detaljer, talte vi HELT forbi hinanden og jeg følte mildest talt jeg blev trukket igennem helvede. ”Ifølge mine hænder” havde jeg åbenbart svært ved stort set alt og fremtiden, så også vitterligt meget mørk ud – et under jeg ikke havde begået selvmord…WTF!

En sådan udmelding er der ingen der får noget positivt ud af!

Vil du motivere folk til at rykke sig, er min overbevisning at det altid hjælper at fortælle folk, hvad de får af positivt i deres liv ved at udvikle sig. Især hvis du starter med at fortælle hvad der er gode til og hvad af dette de kan bruge til at komme videre. ALDRIG kun hvad de skal arbejde med og hvor deres udfordringer er – det ved de fleste af os godt. Vi ved bare ikke altid hvordan vi kommer videre og det er netop dér vi har brug for hjælp.

HELDIGVIS har jeg arbejdet så meget med mig selv, at jeg hurtigt kan navigere ind i, hvad der er rigtigt og forkert. Hvad der er kommer et godt sted fra og hvad der føles helt forkert. Men havde det været for bare tre år siden, havde en oplevelse som denne ødelagt meget mere og nok taget mig flere måneder at komme igennem, jeg ville have været knust.

Det var simpelthen så grænseoverskridende og ubehageligt, at jeg har brugt denne uge på at ryste det af mig. Mange af mine tanker er gået til de mennesker der er helt nede i kuldkælderen og er uheldige at opleve det samme, det kan jeg næsten ikke bære. Det må være så fuldstændig forfærdeligt <3

De fleste mennesker der søger hjælp, på den ene eller anden måde, står et sårbart sted i livet, hvor de har brug for at komme videre og derfor er ekstra åbne overfor hvad der bliver sagt. Hvorfor det er SÅ hamrende vigtigt at os som behandlere/mentorer, af enhver art, formår at tilpasse vores hjælp til det menneske vi sidder overfor. Så hvert enkelt individ får mest muligt ud af oplevelsen.

Det er simpelthen ikke okay at køre sit eget behov, for at blive hørt, af på de mennesker der søger vores hjælp. Eller komme med anbefalinger til, hvad vi syntes er bedst, i stedet for at lytte og guide.

Ingen er bedre end sine fejl og ingen ved hvad der er bedst for DIG. Uanset om du er clairvoyant, psykolog, coach eller mentor, kender du ikke den universelle sandhed og bør derfor ALTID navigere ud fra kærlighed, moral, etik og ydmyghed.

I mine mentor sessioner gør jeg meget ud af ALTID at stille ind på, hver enkel individ og mærke efter hvad de har brug for. Specielt er det vigtigt for mig at være lyttende i stedet for talende og ALTID have mit hjerte åbent, så de også kan mærke mig og ikke føler sig alene. Efter hver session gør jeg også altid opmærksom på, at hvis de oplever en uhensigtsmæssig reaktion efterfølgende, eller har spørgsmål er de ALTID velkommen til at kontakte mig og så finder vi ud af det sammen. Jeg tror virkelig det er noget af det vigtigste at folk ved, de ikke bare er efterladt bagefter.

Jeg ville sådan ønske at flere gjorde det samme også selvom det kan kræve mere tid, er det vigtigste vel at folk får det bedre?!

Denne oplevelse har helt sikkert gjort mig meget mere opmærksom på at sige fra i fremtiden og mærke endnu bedre efter om det der sker føles rart eller ubehageligt. Det er altid okay, at sige fra og det håber jeg du vil tage med dig, fra min historie.

Hvad angår håndanalyse er jeg meget i tvivl om jeg tør prøve en anden håndanalyse, eller skal tage dette som et tegn på, at det skal jeg ikke.

Har du haft lignende negative oplevelse, vil jeg meget gerne høre din historie i kommentarfeltet herunder.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Novembers energier - hvad har du i vente?