Bæredygtig skønhed

Venus i retrograd

venus i retrograd udfordringer i kærlighedDe næste 6 uger vil du blive udfordret på kærlighed, dine feminine og maskuline værdier, dit parforhold og formodentlig også dit arbejdsliv. Er du klar?


I dag går venus i retrograd de næste 40 dage. Ligesom alle andre planeter der går i retrograd (undtagen jorden) er det et rigtig godt tidspunkt at kigge lidt indad. De forskellige planeter har specifikke energier med sig, som både udfordre og oplyser os på livet.

Denne gang er det venus planeten som står for: kærlighed, Yin energi, det smukke, skønhed, balance, fællesskab, sammenhold samt meget mere.  

Venusenergien er en stor modsætning til den meget maskuline og mars-dominerende energi de fleste er styret af i hverdagen, hvorfor de næste 6 uger vil opleves, som en stor udfordring for mange. Både på dagligdagen, i privaten og med sig selv. Alt kan risikere at blive vendt på hoved. 

Måske har du allerede bemærket en friktion i energien mellem det maskuline og feminine, op til denne retrograd? Den første halvdel af denne retrograd vil nemlig have stort fokus på netop disse balancer. Spirituelt set, er venus gået i retrograd, netop nu, for at lære os hvordan vi i en mandsdomineret verden, giver plads til- og balancerer den maskuline og feminine energi på verdensplan.

Kort om mars og venus:

Mars er den maskuline energi der er god i kamp, en god beskytter, god til sport og generelt alt hvad der er dominerende og hurtigt.

Venus derimod er den feminine kærlighedsenergi. Den mere medfølende, fællesskabsfølende og skabene. Venus kan også være dominerende og mere aggressiv som Mars, men altid med en grundfølelse af kærlighed og balance.

Læs også: 6 grunde til du er single og dårlig til kærlighed

Dét mange vil opleve i løbet af de næste 6 uger, hvis man ønsker at gå ind i det, er at blive udfordret på den travle hverdag i forhold til de indre, mere feminine og rolige værdier. Nogen vil især opleve det i deres relationer, specielt på kærlighed er mænd og kvinder ekstra udfordret, da Mars (manden) og Venus (kvinden) ligeså vel vil blive nødt til at finde en ny balance i i sig selv og sammen.

Begge køn skal tilbage til kærlighed, for at finde deres indre power og styrke. Hvilket for nogen kan blive mere kompliceret end for andre, afhængig af hvor meget venus og mars styret man ellerede er. Gamle mønstre kan blive reaktiveret i denne periode af gammel sorg, frygt og stress. Et par gode tips til at arbejd med dig selv i denne retrograd er:

  • Vælg intuition over logik
  • Samarbejd i stedet for at konkurrere
  • Sans, syng og bevæg dig, så hovedet bliver koblet fra og du fra kroppen kan mærke.
  • Connect med kvindelige fællesskaber, cacaocirkler og gode veninder
  • Hyg, find ro og gør alt en anelse langsommere end du plejer
  • Forbind dig til naturen, ved at gå ture og være i naturen
  • Vis kærlighed til alt omkring dig, vær taknemmelig for det du har
  • Nus, rør og dyrk sex og vær intim (mange kvinder vil få mere lyst til sex og nærvær i denne periode)
  • Fortæl din partner dine behov og stå ved dem, uden at kræve eller være dømmende. Vis dig.

Hvis du oplever ekstra turmult i kærlighedslivet, så find kærligheden til dig selv og din partner inden i mødes. Vær kærlighed og mærk den i dig. Husk at alle gør det bedste de kan<3 

Denne 40- dages retrograd er blot en ekstra mulighed du får, for at få set dig selv, dit liv og partner med mere kærlighed og komme tilbage de mere feminine aspekter af livet. Om du vælger, at arbejde med dig selv eller ej, er altid helt op til dig<3

Har du brug for hjælp til at navigere i kærligheden til dig selv eller din partner. Måske finde mere ro i livet og vælge dig selv først? Så står jeg altid klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere her:Holistisk Mentor Sessions og booke din til her: Nellenoell@gmail.com

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bæredygtig skønhed