Venus i retrograd

Efterårsrengøring og ny energi

ny energi fornyet energiVinteren er om hjørnet og dermed tid til at trække energien mere hjem, ind og genoplade til det igen bliver forår og sommer. Her får du 5 tips til at få fornyet energi ind i dit hjem, samtidig med at få ryddet ud i det der både fysisk og psykisk ikke længere gavner dig.

 

Oprydning er den hurtigste måde til fornyet energi. Lidt som et quick fix i sjælen. Når der kommer mere ro på hjemmet, mere plads og de ting du ikke bruger bliver smidt ud eller givet væk, er der plads til noget nyt. Hvis man ser på det igennem de fine feng Shui briller, er oprydning og udsmidning også hér, det vigtigste du kan gøre for at gøre plads til ny energi. Ganske enkelt kan du tage et rum af gangen og gå igennem, hver eneste ting du ejer for at se om den gør dig glad, ked af det eller neutral. Er det ikke en positiv følelse du får og har den ikke et vigtigt formål, så er det ud med den. Også arvestykker, gaver og det du tror, du en dag bliver glad for. Det er alt sammen stagneret energi, som ikke har flow, så ud, ud UD. Det samme gælder tøjet! Her er det ud med de ting du ikke længere kan passe, engang tror du kommer til at passe, mangler af få syet/lappet (og god ved ikke kommer til at ske) samt det du ikke har gået med de sidste 6 måneder. Har du ikke lyst til at smide det ud, så giv det til venner, genbrug eller byt det til noget andet spændende hos The Organic Club, det er skide smart!

Ny/fuldmåneUnder måneenergierne er det altid et godt sted at tiltrække det du gerne vil have mere af, samt det du gerne vil give slip på. Det er en ret kraftig energi, hvis man kan finde ud af at bruge den. Skriv gerne månedagene i din kalender, så du bedre kan arbejde ud fra dem og få mere positiv energi ind i dit liv. P.s det er nymåne i morgen d. 9 Okt

Læs også: Nymåne i jomfruens tegn

Yoga er altid et godt sted, at få energi og finde tilbage til sin indre styrke. På denne årstid vil jeg anbefale dig at prøve Yin Yoga, da det er en af de mest rolige yogatyper og perfekt til de dybe, mørke og mere eftertænksomme måneder vi går ind i. Det er et rigtig godt sted at finde ro, balance og indre styrke. Har du ikke et yogacenter i nærheden, kan jeg anbefale dig at gå på Youtube og se Boho Beautifuls videoer. De er gratis og rigtig gode.

Taknemmelighedsbog er noget jeg selv er begyndt at bruge – hver dag. Enten morgen eller aften sætter jeg mig og skriver mindst tre ting jeg er taknemmelig for. Taknemmelighedsenergien er den højst vibrerende energi-frekvens vi kan være på, og præcis dérfra vi kan få mere af alt det gode og derfor endnu mere at være taknemmelig for!

Hygge er noget af det bedste vi kan gøre for os selv og andre. Når vi hygger, slapper af og bare ér, slapper vores nervesystem også af og stopper med at præstere, være på overarbejde og vores stress niveau falder. Det er virkelig balsam for krop og sjæl. En udbrændt eller lettere stresset krop er ikke en krop i balance og derfor heller ikke en krop i god energi. Energien kan først blomstre, når vi slapper af og mærker, hvad kroppen har behov for. Specielt på denne årstid er det ekstra vigtigt med hygge, afslapning og en masse selvomsorg.

 

Har du svært ved at finde hjem, ind til den nærende kerne inde i dig. Udfordringer med at komme ud af stress og tilbage i balance? Så står jeg klar til at hjælpe og guide dig tilbage til DIG. Du kan læse mere HER og booke din tid på min mail: nellenoell@gmail.com

 

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Venus i retrograd