For tre år siden..

Bæredygtig skønhed

Rituals Yalda

rituals

Rituals: Skønhedsprodukter med de rette værdier.

Som en del af jer allerede ved, var jeg mandag – onsdag i Amsterdam, på en fuldstændig fantastisk tur. Turen var i samarbejde med Rituals, hvor 40 bloggere fra hele verden var inviteret, til tre skønne dage med temaet “Slow Down Session”. Her blev vi præsenteret for alle de kommende lanceringer samt, hvordan man kan få mere ro ind i hverdagen (super relevant emne).

Uden tøven var det den vildeste tur jeg nogensinde har været på, alt var fuldstændig gennemført i et roligt og behageligt miljø, hvilket virkelig godt symbolisere brandet, som helhed.

Rituals lancering yalda

Vi fik på turen præsenteret en del nye lanceringer, samt arbejdet med og talt om, hvordan man kan få mere ro og balance ind i en stresset hverdag, med yoga, meditation og dufte. Meget af det jeg allerede skriver en del om her på bloggen, hvorfor det gav super god  mening for mig, at deltage i. Det var SÅ spændende!

Af lanceringer er der specielt tre rituals produkter jeg rigtig gerne vil fremhæve, da de er meget anderledes end hvad jeg ellers har set i branchen og kan være medvirkende til mere ro i hverdagen:  

 

  1. En helt ny og virkelig smuk, trådløs aroma diffuser du kan styre fra din mobiltelefon. Du kan time den, slukke og tænde den fra telefonen. Det er virkelig genialt og så er den sindssyg smuk. Ville gerne vise jer et billede, men nåede aldrig at tage et. Beklager! Skal nok smide noget op på IG når den er i forretningerne.
  2. Yalda serien. Mere specifikt en Yalda ønskeæske der er en del af den persiske tradition, hvor man sidder sammen om et korsi, læser poisi og laver ønsker for fremtiden. Rituals har inspireret af dette lavet en ønskeæske, med keramisk skål og parfumeret ønskepapir alt sammen i en smuk og bæredygtig pynteæske. Det er virkelig noget du skal glæde dig til.
  3. En anden vildt spændende lancering er deres nye Hair Temple, hvor du kan designe din egen shampoo og conditioner, ud fra 10 forskellige eliksirer og 5 forskellige dufte, så den passer 100 procent til dit behov. Det er noget helt unikt jeg aldrig har set før. I løbet af de næste par måneder, vil du kunne se en Hair Temple stand i de forskellige Rituals butikker, hvor du kan skabe din egen hårserie, med præcis den beroligende eller opfriskende duft du ønsker.

Yala ønskeæske

En stor del af grunden til jeg takkede ja til denne tur er fordi Rituals er på forkant med rigtig mange ting inden for skønhedsbranchen. De har fx aldrig lavet dyreforsøg med deres produkter, er 80% veganske og arbejder på det bliver 100%, samt går enormt meget op i at alt deres emballage er så bæredygtigt som muligt. Plus det, har de en del ayurveda produkter, som jeg jo selv er ret stor fan af (du kan læse mere om Ayurveda her: Ayurveda test)

Der er ikke nogen grund til ikke, at støtte et brand der gør en forskel for branchen. Jeg håber du også er blevet lidt klogere på kommende nyheder og lidt af Rituals værdier.

Rigtig god onsdag <3

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

For tre år siden..