Som at træde ind i en helt anden verden

6 grunde til du er single og dårlig til kærlighed

hvorfor du er single kærlighed og forholdDer kan selvfølgelig være rigtig mange grunde til, at kærligheden ikke lykkedes, og du derfor er single. Fra mit eget liv samt mine sessioner, har jeg erfaret 6 hovedpunkter der, stort set, altid gør sig gældende. I højere eller mindre grad, når kærligheden ikke går din vej.

6 meget vigtige faktorer for, ikke kun at finde kærlighede, men også at kunne blive I den på en positive måde. Arbejder du med disse ting, vil de ændre hele dit liv mere positivt <3

Her får du 6 grunde til du er single:

-Du tror du ikke er værd, at elske. Kort sagt, hvis du ikke selv tror du er værd at elske vil det også være den energy du sender ud, som kommer retur. Så elsk dig selv før noget andet.

 

-Du har taget dit indre barn med i dit forhold. Måske er “din indre barn” et nyt begreb for dig, måske kender du allerede til det. Uanset gvad, er det enormt vitigtigt at vide, hvornår det er dit indre barn der er på banen og, hvornår det er den voksne der taler. Vi har nemlig alle et indre barn, der I vores voksenliv skriger på alt det vi ikke fik som børn. Både I form af omsorgssvigt, trauma og mange andre ting, der kan pårvirke dine relationer enormt, som voksen.

-Du ser for mange kærlighedsfilm og tror, at kærligheden er som på film. Det er den ikke. Kærlighed skal aldrig sammenlignes med andres, den er helt sin egen og unik, som de parter der delen kærligheden.

-Du går når det bliver for svært. I denne swipe-generation er det de færreste der tør og gider kæmpe for kærlighededen. Med alle de muligheder vi har I dag, er der for nemt at “swipe” videre til den næste. Personligt tror jeg det er VILDT ærgerligt. Jeg tror umuligt på, at kærlighed kommer uden smerte. Livet er jo heller ikke kun ren lykke, alt har op og nedture og for at turde været tætte, skal man også turde være sårbar. Man vil opleve misforståelser og sorg, det er en del af det, men selvfølgelig ikke det der skal være overskyggende. Øv dig i at være dig. Bliv i dig. udvikle dig, i udfordringerne.

Læs også: Hvad er kærlighed?

-Du tror lykken findes i kærlighed. Det gør den ikke. For at få et velfungerende forhold, handler det ikke om at få noget fra den anden, men give hinanden det i hver især har. Du kan altså ikke finde lykke I et prforhold, hvis du ikke hard et I dig selv.

-Du tør ikke være dig selv og vise din sårbarhed. Mange går ind i et forhold med et skjold, de tror kan skærme dem fra smerten. Kærlighed er smerte, ligesåvel som lykke. Hvis du vil mærke kærlighed, glæde og samhørighed. Bliver du nødt til, at turde mærke smerten ligesåvel. Du kan ikke kun åbne eller lukke for det ene. Kan du ikke mærke smerte, vil du heller ikke kunne mærke lykke. Istedet for at bevare dit skjold, så spørg dig selv, hvad du er bange for? Og hvordan kan du bedst passe på dig selv I det der er sårbart?

Selvfølgelig er der også den grund, at du ikke ønsker kærlighed I dit liv lige nu, og derfor er single. Hvilket også er en helt fair sag <3

 

Har du brug for at blive klogere på dig selv og dine mønstre i kærligheden. Slippe det der holder dig tilbage og tage imod kærligheden med åbne arme, så står jeg klar til at hjælpe og guide dig. Du kan læse mere og book din tid her: Holistisk Mentor Sessions

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

  • Sofie

    Tak for god artikel, Nelle! Den ramte spot on og særligt rart lige at falde over den, når det er noget man selv bokser med/kigger på/arbejder med pt.. rart at vide, at man ikke er den eneste med sådanne udfordringer. Er glad for dine artikler 🙂 kærlig hilsen Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Som at træde ind i en helt anden verden