Skønhed på 7 måder med Amalie Brohus

Nelle tanker fra sommerhuset

sommerhus

gave

Fra dét knuste hjerte, til en pride fyldt med kærlighed og nu sommerhus og ren idyl. Det er nogle vanvittige dage for tiden. Fuldstændig modsatrettet, i energi og følelse.

Da jeg igen blev single, valgte jeg at booke nogle dage i sommerhus, snarest muligt. For at få ro på mit nervesystem, få placeret alle mine tanker i de rette ”kasser” og trække energien hjem igen. Måske du selv kender det; når følelser og din opmærksomhed er uden for dig og du derfor har svært ved at vende det hele ind og igen finde hjem?

 

For mig er det stort set altid det der sker, når jeg ender i en form for krisesituation. Mit alarmberedskab går i flugt og jeg gør alt for, at flygte fra situationen og de følelser der sparker indeni mig. Uanset, hvor meget jeg ellers har arbejdet med mig selv, mediterer, praktisere yoga og alt det dér. Sker det hver. Eneste. Gang.

Læs også: Et knust hjerte

Sådan tror jeg måske det vil være resten af livet. At vi alle har inkorporeret en forsvarsmekanisme der enten får os til at gå i frys, flugt eller fight. Den helt store udfordring herfra, er at komme over på den anden side, ud af forsvarsmekanismen til der, hvor du igen kan se klart.

 

Nogen gange sker det af sig selv, mens det andre gange kræver, at man kommer helt væk fra vante områder. Præcis derfor, har jeg valgt at placere min røv i et sommerhud, midt i ingenting med en god veninde (og Manfred –hendes hund). Helt væk fra alt, hvad der hedder tøjvask, stress og andre overspringshandlinger.

Flygt frys eller fight

Kimonoen er fra Co’coture til de nysgerrige og modtaget i gave

Det er uden tvivl også en hård omgang, midt i sommerhusidyl med nybagte boller og pejs. At rumme stilheden udenfor og larmen indeni, men nogen gange er det bare det eneste rigtige og den ”nemmeste” løsning i stedet for at lade det hele bygge sig større og altoverskyggende.

Det var et indlæg, med mange nelle-tanker og meget lidt konkret. Jeg håber alligevel du kan bruge det i dit liv?

 

Kærligst

N

 

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Skønhed på 7 måder med Amalie Brohus