Har du brug for vejledning?

Inspirerende instagram profiler

instagram profiler inspirerende kvinderJeg er blevet spurgt, om jeg kan anbefale nogle inspirerende instagram profiler jeg selv følger, som også tænker mere i den holistiske/alternative bane. Hvor man kan blive inspireret og finde gode tips indenfor dette univers?

Jeg forsøger ikke at følge for mange profiler. Da jeg hurtigt kan blive ”overfyldt” af reklamer og betalt indhold på de sociale medier (som der desværre er alle steder). Det hele flyder hurtigt sammen for mig, hvorfor det er ekstra vigtigt for mig KUN, at følge få profiler der bidrager med positivt inspiration til min hverdag. Så jeg får lidt, men god inspiration. Hvilket også betyder jeg er meget kritisk i, hvem jeg vælger at følge og holde fast i.

3 inspirerende instagram profiler – får du her:

inspirerende kvinder inspirerende instagram profiler

Miriamswartz

Denne kvinde facinere mig på flere punkter. Hun har arbejdet som cirkusartist i NY og droppet det til fordel for en mere rolig tilværelse med hendes kæreste tæt ved vand og natur. Nu arbejder hun som strala instruktør og noget akrobatisk, jeg endnu ikke helt forstår, men som er virkelig flot at se på. Generelt er hendes profil æstetisk, virkelig flot. Der er meget bevægelse, krop og humor. Det er nok den bedste måde jeg lige kan beskrive Miriam på, selvom hun er meget mere end det og beskrivelsen er en stærkt underdrivelse af, alt det du får ved at følge hende.

inspirerende kvinder inspirerende instagram profiler

Laila Torsheim

Jeg har fulgt Laila fra start. Hun ved ALT om kvinders cyklus, kvindekroppen og sindet. Som hun, foruden at dele ud af på IG, og lige har skrevet en bog om der hedder: Dit hemmelige våben. Foruden at arbejde på yogakompaniet med yoga kun til kvinder. Jeg har været til to af hendes foredrag omkring kvinders cyklus og hiver altid guldkon med hjem, hvorfor jeg bestemt kan anbefale dig at tjekke hendes IG-profil ud. Hun er sjældent aktiv på instagram, men når hun er, er der altid nyttig viden at hente.

 

Læs også: De bedste podcasts

inspirerende kvinder inspirerende instagram profiler

Melissawoodhealth

Melissa er ret stor både på IG og Youtube, hvor hun deler ud af sin veganske livsstil, træningsprogrammer og livet i NY som gravid med hendes andet barn. Melissa deler ud af det meste, ærligt og oprigtigt. Hun er altid smilende og enormt positivt, hvilket gør hende ret skøn at følge.

 

Jeg håber du kunne kan finde lidt inspiration i disse instagram profiler. Del gerne hvilke profiler der inspirer dig i kommentarfeltet.

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Har du brug for vejledning?