Fuldmånen med ny indsigt

Har du brug for vejledning?

mentor sessions hjælp til spiritualitet intuition selvhjælpBortset fra mit allerførste blogindlæg på bloggen, er dette indlæg det mest nervepirrende at skulle udgive.

Ikke fordi jeg, som sådan er nervøs for hvordan du modtager det skrevne. Mere fordi det længe har været et mål i mit liv. Et kald jeg har følt igennem flere år, hvis ikke altid, som de sidste måneder har taget form og skabt sin egen identitet. Det føles, som et nyt kapitel i livet, som jeg længe har glædet mig til at læse og endelig har følt mig tryg nok til at starte på.

 

Hvilket betyder at dette indlæg derfor rummer en masse følelser i mig og føles, som det vigtigste jeg nogensinde har gjort. At åbne op for Holistiske mentor sessions.

 

Hvis du har fulgt med, her på bloggen har du nok bemærket min ærlighed og åbenhed i mine indlæg. Jeg skriver om alt det der rør noget i mig. I mit liv, min hverdag og færden i verden. Målet med bloggen har altid været at dele. Dele alt fra store følelser til små skønhedstips der forhåbentligt gør dit liv lidt nemmere og mest af alt bidrager med en følelse af ikke at være alene med det svære.

 

Mit liv har langt fra været let eller nemt. Fra en meget tidlig alder har jeg skulle navigere igennem svære følelser og virkelig mærke ind i, hvad der i denne verden er MIG. Hvad der er andres ansvar og, hvad der er mit.

Selvom det har været hårdt, har det også givet mig en enormt styrke og forståelse for andre menneskers krisesituationer og følelser i livet. En medfølelse og omsorg der er grundlæggende i alt, hvad jeg gør. Som jeg ser det, har det været en gave. En palette af følelser og livserfaring, at kunne hjælpe andre med, hvilket jeg også har gjort de sidste par år.

 

Både i mit møde med andre mennesker, i min egen selvudviklingsproces og i de mange kurser jeg har taget, for at blive endnu mere skarp, endnu mere sikker og for at kunne åbne min palette endnu mere op.

Som jeg har nævnt adskillige gange herinde, elsker jeg at blive klogere. Jeg elsker at udvikle mig og søge noget højere end mig selv. En trang jeg altid har haft, som fortsat lever i mig. Jeg elsker at lære for at kunne videreformidle.

I virkeligheden er de største lektioner i livet, dem der sker mens vi lever. Dem ingen af os kan læse os til men erfare. Netop her, kan jeg hjælpe dig bedst. Med empatisk spejling og plads til præcist den du er. Til mødet med dig selv og de svære udfordringer, vi alle må gennemgå for at finde hjem.

I mine holistiske mentor sessions kombinerer jeg både min egen livserfaring sammen med spiritualitet og intuition i et kærligt og rummeligt space, hvor alt er tilladt og jeg selvfølgelig har 100% tavshedspligt.

Jeg har valgt at kalde det for ”holistisk mentor sessions” fordi jeg tager udgangspunkt i HELE dig. Med uddannelse inden for krop, vitaminer og mineraler samt clairvoyance er det alle disse kompetencer jeg bruger i vores møde. For bedst muligt, at kunne hjælpe hele dig.

Du kan læse meget mere om mine Holistiske mentor sessions på denne side. Samt mine intro- priser for resten af August og September.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Nina

  Det lyder som et rigtig spændende tilbud. Jeg håber at du kommer godt igang med “bixen”.
  Jeg er overbevist om, at der er godt brug for hjælp til indsigt og egenomsorg rundt omkring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, Tusind tak. Der er allerede kommet godt gang i det, hvilket jo er mere end man kan ønske sig❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Fuldmånen med ny indsigt