Adaptogener - Hvad er det?

5 allergivenlige favoritter


allergivenlige produkter allergivenligt makeup

Jeg får ofte rigtig mange mails fra søde følgere, som døjer med allergi og derfor tror de intet, makeup, kan bruge. Der er heldigvis kommet rigtig mange gode allergivenlige makeupprodukter på markedet og nedenfor har jeg samlet mine favoritter.

Allergivenligt makeup og hudpleje er desuden noget jeg er sikker på vi kommer til at se meget mere til inden for de næste år. Jeg tror, nemlig certificeringer kommer til at hitte rigtig meget. Vi vil som forbrugere gerne vide præcis hvad vores produkter indeholder og derfor kan certificeringer være med til at gøre det nemmere og mere overskueligt for os at vælge de rette produkter.

Det blev en lidt længere intro, men ikke desto mindre kommer her mine favoritter:

Løwén Beyond Mascara
En god, naturlig mascara som er meget let at arbejde med. Jeg synes den giver rigtig fin længde og volumen til vipperne. Beyond macara indeholder blandt andet arganolie og e-vitamin, som styrker og plejer vipperne. Derudover er den deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Miild Cremet Concealer Duo
Jeg er blevet så glad for denne concealer, som er fremstillet af sheasmør. Man kan virkelig mærke hvordan den fugter huden og så blender den så smukt og naturligt ind i huden – noget jeg virkelig værdsætter hos en concealer. Denne mineral concealer duo er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS. Jeg bruger farven 02 Medium Boon, som er perfekt til min hud ligenu, som stadig er lys selvom jeg har fået lidt sol.

Sandstone Loose Mineral Foundation
Jeg elsker denne foundation for tiden, som giver tilpas dækning, men uden at jeg går på kompromis med gløden. Der er intet værre end et mat, tørt og pudret look. Det kan få ens hud til at se så grå og trist ud. Et tip er at påføre den mens din hud stadig er fugtig – på den måde smelter mineralerne ind i huden og du undgår det pudrede look. Denne er også certificeret af AllergyCertified og kan derfor også anbefales til helt sensitiv hud.

Sard Kopenhagen Arganolie
Måske ikke den helt oplagte makeup favorit, men jeg er rigtig glad for at bruge olie, både på kroppen, i ansigtet, i håret og som makeup fjerner og/eller highlighter. Den kan også med fordel bruges hvis du har fået for meget makeup på, så plejer jeg at varme en dråbe olie mellem hænderne og derefter forsigtigt presse hænderne mod ansigtet. Det giver en virkelig fin glød til ansigtet. Arganolien findes også med guldstøv, som ser fantastisk ud på kroppen (også certificeret af AllergyCertified).

 

Nilens Jord Mono Eyeshadow i Metallic Sand
Denne øjenskygge er rigtig fin til en helt naturlig hverdagsmakeup. Den giver bare antydningen af shimmer, så jeg bruger den over hele øjenlåget med en stor, fluffy makeup pensel. Super hurtigt og smukt! Den indeholder ikke parfume og er også certificeret af AllergyCertified.

Jeg håber du kunne bruge mine tips og føler dig inspirerede til at prøve nogle af mine allergi favoritter. Fortæl mig endelig om dine allergivenlige favoritter i kommentarfeltet herunder :0)

Kærligst,
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Adaptogener - Hvad er det?