At tale din sandhed

Kvindecirkel eller cacao ceremonier

cacao ceremonier kvinder “Personligt dyrker jeg disse cacao ceremonier og generelt fællesskaber for at heale og mærke den enorme kraft der ligger i den universelle kærlighed. En følelse af at vi alle er 100% ligeværdige..”

Cacao ceremonier er et sted, hvor du kan stille ind på dig selv igen. Stille ind på sin sandhed, på kærlighed og dét du er her på jorden for at gøre (vi har alle et større livsformål).

Et forum, hvor der er plads til det hele. Gråd, skrig, dans og lykke – alt hvad du ér og har brug for at komme ud med. Man kunne kalde det for en slags ”Save Zone”, med livsvidner.

Grunden til disse cirkler/fællesskaber er SÅ effektive ér, at du aldrig er alene, hverken rent fysisk, eller på det spirituelle plan. Der er mange som dig, der føler som dig og ser verden på samme måde som dig. Generelt er kærligheden i disse cacao ceremonier/fællesskaber enormt healende og der sidder altid mindst én, med samme udfordring, som dig.

Jeg tror altid på, at de mennesker der er samlet i den enkelte cirkel, alle har en gave at give til cirklen og et fælles formål. Der er altid en mening med, at det er netop den gruppe mennesker der er samlet. Alle har noget at give og tage med fra cacao ceremonien eller cirklen.

Før den rette energi kan skabes, kræver det selvfølgelig også at hver enkelt bidrager til fællesskabet med nærvær, kærlighed og sårbarhed. At turde være sårbare og kigge på egne skygger, så andre kan reflektere sig i den. Det er i sårbarheden, vi mennesker ser og mærker klarest.

Måske kender du det selv: Når din veninde viser dig hendes sårbarhed og tør fortælle om det hun kæmper med, tør græde og tør være åben – så føler du hende meget mere intenst og får kontakt til dine egne følelser, igennem hende?

Samme billede kan overflyttes til disse cacao ceremonier og cirkler, hvor alle kommer med et åbent hjerte og tør være i dét. Den energi og åbenhed gør du selv kommer i kontakt med det samme og tør stå ved det – fordi alle er fælles. En fælles åbenhed og healingsprocess.

Læs også: Spiritualitet

Jeg ved godt det kan lyde enormt flyvsk og meget ”spirituella”, men det er lige nu den bedste måde jeg kan forklare det på. Det du tør komme med og åbne op for i disse fællesskaber er af samme kraft det du går derfra med. En større bevidsthed.

Mere konkret, kan man kalde det for en omsorgsgruppe, hvor du ikke bliver trøstet fysisk eller nødvendigvis bliver talt til, men hvor det er okay at være den du er, uden nogen dømmer det som værende godt eller skidt. Det er bare.. Energi.

cacao ceremonier kvindefællesskab

Det er altså ikke et sted man skal tage til, hvis man ikke er villig til at kigge indad og se på ens skyggesider. Det er ikke et sted man skal gå til, for at dømme andre eller være fordomsfuld. I så fald, tror jeg det bliver en alt for stor mundfuld og du vil formentlig ikke få særlig meget ud af det. Så hellere vent til du er klar :0)

Når du vælger dit ”space” den cacao ceremoni, cirkel, fællesskab eller tribe du gerne vil være en del af, så sørg for at mærke godt efter, inden du beslutter dig, det er nemlig rigtig vigtigt at finde den Space Holder/arrangør, hvis energi, harmonere med din.

Overvej eventuelt følgende inden deltagelse:

Hvem er arrangøren og hvordan er personens energi?

Føles denne energi ”align” med din?

Er det en energi du kan føle dig båret og være sikker i?

Energien er nemlig den vigtigeste, det er den der bærer hele ceremonien. Personligt er det 100% den jeg går efter. Jeg har brug for at arrangøren (space holderen = den der holder spacet) har en dyb selvindsigt og spiritualitet der er mere jordbundet end flyvsk.

For mig betyder dét et menneske der har energien i hele kroppen, fra top til tå. Mange inden for denne verden har en tendens til at have det meste i hovedet, vide en masse og sige de rigtige ord, men måske ikke helt føle det, sådan helt ned i kroppen.

Det virker helt sikkert for nogen, men for mig bliver det for overfladisk og for flyvsk, hvor jeg godt selv kan have en tendens til at flyve med og blive oppe i mit hoved i stedet for at mærke min krop. Derfor er denne energi enormt vigtig for resultatet.

Cacao ceremoni – kvindecirkel eller andet?

Om du er til det ene eller det andet er meget individuelt. Jeg elsker cacao ceremonier, fordi jeg føler at kombinationen med meditation, sang og dans sammen med cacao, gør en stor forskel i min krop. Jeg har ikke brug for at tale med nogen, lave øvelser eller på anden måde integrere for meget.

Egentlig har jeg det bedst med at blive hos mig selv og lave mindst muligt, for bedre at kunne mærke hvad der sker inden i mig, i stedet for at mærke alle andres energi. Det er jeg meget trænet i i forvejen.

Mærk derfor efter, hvad DU har det bedst med og om det overhoved er noget for dig. Det er jo ikke for alle, bare fordi det er lidt Hypet lige nu. Der er intet rigtigt eller forkert.

Personligt dyrker jeg disse fællesskaber og cacao ceremonier for at heale og mærke den enorme kraft der ligger i den universelle. En følelse af at vi alle er 100% ligeværdige, samt en måde at få besvaret og løst de udfordringer, jeg selv oplever i livet. Jeg går stort set altid derfra med svar på mine spørgsmål!

Samtidig med det føles som en dannelsesrejse ind i kærlighed, ind i dybet, hvor jeg tør arbejde med mig selv, på et højere plan, så jeg bedre kan leve mit livs formål, nemlig at hjælpe DIG.

Både igennem bloggen, men også i mine 1:1 sessioner (du er altid velkommen til at skrive til mig for booking eller spørgsmål: Nellenoell@gmail.com). Jeg tror på det er igennem vores egen udvikling og smerte, vi bedre kan se og hjælpe andre. 

Jeg håber dette indlæg gav dig et dybere indsigt i cacao ceremonier/kvindecirkler ér og hvorfor det er vigtigt for nogen at gøre. Det er et emne der interessere mig utrolig meget, hvorfor det er svært at begrænse mig og være helt konkret. Kunne tale/skrive sidevis om emnet <3

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

6 kommentarer

 • Jan

  Jeg har prøvet kakao over 20 gange, og er enig i, at energien betyder utroligt meget – ikke mindst din egen! Har du det dårligt, så er det ikke et godt tidspunkt at lave en kakaoceremoni.

  Har netop selv skrevet lidt om mine oplevelser på min blog https://rawblog.dk/ceremoniel-kakao (håber, det er okay, jeg linker), og derfor jeg lige fandt dit indlæg her. Prøver at undersøge, hvad andre har af oplevelser.

  Jeg har endnu selv til gode at holde en ceremoni med mange andre (har maks. prøvet, hvor vi var tre personer), og må indrømme, jeg ikke bryder mig om tanken at skulle dele sådan en oplevelse med komplet fremmede, som måske ikke lige medbringer den bedste energi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Jan, tak for din deling. Jeg er helt enig og vil glæde mig til at læse dit indlæg.

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Det lyder så spændende og tiltrækkende, og jeg har cirklet lidt rundt om det selv…men som du også skriver, så betyder energi og mavefornemmelse bare virkelig meget, og jeg kan mærke at jeg er tiltrukket af det, men ikke helt klar endnu. Har nogle andre fokuspunkter jeg lige arbejder med/igennem først.. Men jeg tror helt sikkert jeg kommer til a prøve det en dag 🙂 Hvor er det dejligt at høre du får så meget ud af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mynthe

  Hvor går man til sådanne henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mynthe,

   Det kan man rigtig mange steder efterhånden. Jeg vil anbefale dig at følge Sara Torvallbach på facebook. Hun er lidt dronningen indenfor Cacao ceremonier herhjemme, efter min mening. Hun er rigtig god til at dele på FB når der er nye events og andre dygtige der holder kvindecirkler eller cacao ceremonier 🙂

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

At tale din sandhed