Makeup trends i sommervarmen

Dagens Nelle-tanker

nelle tanker mine tanker kvindetanker

Dagens tanker er måske ikke de mest filosofiske og dybdegående, alligevel tanker der fylder. Nogen af dem kender du måske selv? Andre kan du måske hjælpe mig med at opklare?

 

  • Hvornår er man egentlig kærester? Er det når man kalder sig for kærester (offentligt) eller når man er eksklusive? Personligt går jeg ikke op i, hvilken boks man sætter sig i, mere hvad aftalerne og følelserne imellem ér. Mange af mine veninder går derimod rigtig meget op i at kategorisere parforholdet, så ALLE ved hvad man er og ikke er. Hvordan har du det med den slags?

 

  • Hvad er opskriften på de bedste veganske pandekager? Jeg elsker pandekager, men er ikke så god til æg. Hvorfor jeg gerne vil finde en god opskrift til pandekager uden æg. Har fundet en del opskrifter, men ikke en RIGTIG god opskrift. Kender du mon en?

 

  • Er insta story det nye Youtube? Og IGTV det nye instagram LIVE? Jeg kan slet ikke finde ud af det for tiden. Hvad man skal satse på, hvornår eller hvordan. Synes konstant der kommer noget nyt og selvom jeg da ellers mener at være rimelig meget med på SOME – tendenser sker der bare konstant noget nyt. Jeg har enormt svært ved at gennemskue, hvad folk bruger og lærer mest af. Jeg er selv ret aktiv på instagram story, men det er meget svingene, hvor mange der når at se ens story inden de 24 timer er gået og så er det jo lidt ligegyldigt, hvis budskaberne og de gode tips ikke når ud alligevel. Hmm.. Hvad bruger du mest? Og hvad inspirere dig bedst?

Læs også: Dine makeup spørgsmål

  • Hvorfor flyver min kjole altid op når jeg cykler? Jeg har prøvet alle slags kjoler og nederdele efterhånden og uanset form, virker det som om de på et tidspunkt bare SKAL flyve op og afsløre mine trusser. Det er sgu ret upassende. Specielt fordi det typisk sker når en far og hans lille søn går forbi mig. Der skal virkelig meget til at gøre mig pinlig berørt, men den er altså ikke god. Har du nogen cykel tricks, så smid dem gerne mig vej, på forhånd tak!

 

 

Hvad fylder dine tanker i dag? Fortæl mig det gerne i kommentarfeltet herunder :0)

 

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Makeup trends i sommervarmen