Blodmåne

Budgetvenlige favoritter

budgetvenlige produkter billig hudplejeEt indlæg, der længe har været efterspurgt er om budgetvenlige produkter. Jeg har hér samlet mine budgetvenlige favoritter, især indenfor hudpleje.

Weleda Skin Food
Alle makeup artisternes favorit produkt! Jeg bruger den som dagcreme når det er virkelig koldt udenfor, ellers kan du også bruge den som øjencreme, fodcreme, håndcreme eller duppe den på huden som en naturlig highlighter. Til 69 kr. (Links er alle under hvert enkelt navn/underoverskrift)

Konjak svamp eller vaskeklud
Jeg elsker at rense min hud om aftenen med enten en svamp eller en vaskeklud. Jeg føler virkelig jeg får renset huden grundigt igennem især når jeg bruger en klud, som også giver en let daglig eksfoliering. På dage med ekstra overskud, drypper jeg 1 dråbe æterisk lavendelolie på min brandvarme klud, som jeg indånder før jeg renser ansigtet. Konjak svamp 69 kr. Vaskeklud 15 kr. hos IKEA.

Æteriske olie

Jeg bruger æteriske olier næsten hver dag, enten som en opfriskende eller afstressende duft i min diffuser eller, som før nævnt, i min aftenrutine. Citrongræs om morgenen til at vågne på og lavendel om aftenen. Lavendel er kendt for sin beroligende effekt, der virker både på krop, sind og sjæl. Jeg bruger den som sagt også på min vaskeklud, men kan også finde på at komme 1 lille dråbe på min hovedpude inden jeg går i seng. På den måde dufter soveværelset mildt af lavendel, og jeg mærker hurtigt at mine skuldre sænker sig lidt. Koster 110 kr hos Intuitionsh og fordi du kun bruger 2-3 dråber af gangen holder den LÆNGE.

Læs også:Budgetvenligt makeup look med produkter fra 26-150 kr.

Epsom salt

Jeg er ret glad for Epsom salt for tiden. Både i min næseskyller og fodbad (jeg har desværre ikke et karbad, ellers havde jeg helt klart også brugt det i karbadet). Epsom salt er kendt for sin udrensende effekt af blandt andet toxiner, affaldsstoffer og tungmetaller fra kroppen. Epsom salt er, modsat navnet, faktisk ikke salt, men derimod et rent mineral nemlig magnesium sulfat. Magnesium er kendt for sine mange gode egenskaber, især i forhold til at berolige krop, sind og sjæl. Det virker blandt andet ved at få dig til at slappe af og reducerer stresshormonet adrenalin i kroppen. Til 99 kr.

Traumeel salve

En homøopatisk salve der hjælper på stort set alt. Du kan bruge den til ar, sportsskader, uren hud, sår og insektbid. Virker antiinflammatorisk på huden og derfor godt til det meste. I perioder, hvor min hud stresser med rødme og betændelsestilstande bruger jeg den altid som en SOS maske – den virker! til den lette sum af 98 kr.

Jeg håber du er blevet inspireret. Fortæl gerne om dine favoritter i kommentarfeltet herunder <3

Hav en dejlig dag!

Kærligst,
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Blodmåne