Dagens Nelle-tanker

Blodmåne

Solformørkelse energi nellenoellI dag er en helt speciel dag. En meget speciel energi, faktisk en af de vildeste i det 21. Århundrede.

Foruden det er måneformørkelse (i 103 minutter, GRAZY!) er det fuldmåne, blodmåne, 2x retrograd af planeterne Mars og Merkur OG tre gange 9’er energi.

9’er er kort fortalt en energi der omslutter visdom, handling og afslutninger. Energien i dag er altså EKSTRA kraftfuld og intense. Allerede fra i går har du muligvis kunne mærke et skift i energien?

Forhold der afsluttes, kommunikation der svigter, elektronik går pludseligt ned eller anden form for ”afslutning”. Det er en typisk reaktion på, at Mars er gået i retrograd.

Sidst Mars var i retrograd, gik min daværende flirt og jeg i opløsning. Det er altså meget normalt, at noget afsluttes, så der i stedet kan blomstre noget nyt og endnu bedre.

Selvom det på ingen måde er rart, når det sker, sker det altid af en grund. Mars rydder ud, i det der ikke længere tjener dig.

Læs også: Årets sidste retrograd

Et godt råd herfra; gå med det. Selvom du måske har lyst til at arbejde imod, nytter det ikke. Erfaring har vist mig, at Mars ALTID har ret. Det samme sker NU, i dag!

Hvor der med dagens stærke energi, HELT sikkert er noget ”oprydningsarbejde” vi hver især skal gøre os, i eget liv.

Personligt har jeg de sidste uger op til fuldmånen været ENORMT udfordret på mine skyggesider, dem jeg ikke rigtig rummer, ser hos andre og endnu ikke har formået at acceptere i mig selv.

Det dér der er lidt irriterende ved andre mennesker – er typisk en skyggeside i dig selv. Noget vi skal arbejde med og frigøre, så vi kan skifte energi og åbne vore hjerter endnu mere. DET er energien i dag RIGTIG god til:

AT vise os, hvad vi ikke længere har brug for, hvad der ikke længere tjener os og hjælpe os med at give slip og dermed skifte til en højere frekvens/energi. Så vi universelt kan højne energien og
give slip på følelser, skyggesider, mønstre og de negative fortællinger vi siger til os selv.

Hvordan tager du kontrol:

• Mærk efter!

• Intet i aften kommer uden grund, ALT er noget der sidder inde i dig, som ønsker din opmærksomhed?

• Hvad ved du, som du ikke tager action på?

• Hvad er din sandhed, hvis du skraller alt andet fra? Andres meninger, holdninger og mønstre fra. Hvem er så tilbage og hvad kan du give dig selv for at vokse endnu mere?

• Skriv dine nye intentioner ned på papir. Universet respondere godt på handling, og giv så slip.

Det skal nok gå, kære sjæl. Universet er altid med dig og vil dig det bedste. Samme gælder denne dag, som bare er satans hård, men bliver god på den anden side <3

Husk på, at dit liv er dit ansvar, ingen andres. Ingen kan gøre dig lykkelig, skabe livskvalitet eller give dig dyb kærlighed, hvis ikke du giver dig selv det først og fremmest. Giv ikke andre skylden for dét i dit liv du ikke er tilfreds med. Tag ansvar og skab det liv du ønsker <3

Fra slut August og start september, begynder jeg at holde mentor sessioner. Til dig der gerne vil fokusere ind og finde DIN sandhed <3

Jeg kommer til at skrive meget mere om det løbende, men hvis det allerede har fanget din interesse og du vil høre mere er du altid velkommen til at skrive mig en mail på: nellenoell@gmail.com .

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dagens Nelle-tanker