De 3 ting jeg ønsker mig

At tale din sandhed

din sandhed hvad er rigtigt for dig selvomsorg

Foto fra The Female hustler

Taler du ikke din sandhed, vil det skinne igennem på den ene eller anden måde, når du bliver presset, stresset eller ikke længere ved hvad der rent faktisk er DIN sandhed.

Jeg oplever rigtig meget at møde folk der ikke helt formår at differencer mellem dén de gerne vil være som personer og dén de rent faktisk er.

Det er meget op i tiden at man skal være den bedste version af sig selv, hvilket jeg 100% kan tilslutte mig. Jeg mener også, vi alle bør stræbe efter at blive den bedste udgave af os selv, med alt hvad vi er og rummer. Men det at ville være den bedste version – betyder ikke at man er det. Kan du se forskellen?

At ville udnytte sine kompetencer og tale sit højeste formål i livet, er for de fleste målet. Et mål der kræver arbejde og rigtig meget selvudvikling før man når dertil – for mange et helt liv.

Hvilket også er derfor det er et mål og noget der er skrevet mange bøger om. Ergo ikke noget du kan hive ned fra hylderne i Netto eller tage ud fra en bog, hvor det står pænt og eventyrligt beskrevet.

At ville bruge sig selv, sine gaver og evner i livet på den bedste måde – kræver tid. Der er ingen fix it løsninger og det er heller ikke for alle. Du bliver det altså heller ikke bare fordi du ønsker det eller gengiver sætninger fra folk der inspirerer dig. Netop dét føler jeg er enormt misforstået.

Bare fordi du har ændret navn, gået på selvudviklingskursus eller læst Earth Is Hiring betyder det ikke du er i mål. Eller ér Peta Kelly. Du er dig!

Læs også: Er du tro mod sig selv?

Den fineste og helt unikke udgave af dig, som kun du er! Du er præcis der i livet hvor du skal være og går igennem de udfordringer der er med til at forme og udvikle dig.

Forsøg derfor at tale derfra hvor du er, med det du har i hjertet og det der føles rigtigt = At tale din sandhed.

Siger du en masse ting for at virke ovenpå, mere holistisk eller hen imod dén du gerne vil være – kommer det til at føles og høres HELT forkert for andre. Som om energien ikke er helt god og for nogen vil det endda føles som en stor løgn. Fordi det dybest set ikke er dig.

Det svare lidt til at du går på slankekur og køber en super smuk kjole i en str. mindre end den str. du bruger, for at kunne glæde dig til at kunne passe den nye, smukke kjole. Men i stedet for at vente til du er nået i mål med vægttabet, tager du kjolen i brug alligevel. Kjolen er bare stadig en str. for lille og kan derfor ikke lukkes, så det ser ud af helveds til.

Det er lidt sådan det virker.

Du taler ikke sandt over for dig selv, andre eller når i mål med din udvikling, hvis du bilder sig selv ind du allerede er der. Tal i stedet din sandhed og efterlev de ord du taler <3

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

De 3 ting jeg ønsker mig