10 ting der gør mig glad (og måske også dig)

Podcasts: her får du de mest inspirerende

podcast inspiration de bedste podcasts

Personligt er jeg kæmpe fan af podcasts. Mine timer på blog-læsning er skiftet ud med podcast-lytning.

Jeg hører podcasts fra og til møder, når jeg gør rent og går ture. Elsker formatet fordi det er så simpelt, ligetil og lærerigt.

 

Derfor har jeg i dette indlæg, samlet de podcasts jeg høre allermest, dem jeg får mest ud af. Mine absolutte favoritter, forhåbentlig kan du bruge dem som inspiration i dine ører:

 

Super Soul conversation

Kender du ikke supersoul, så skal du i gang! Det er en podcast med Oprah, der interviewer forskellige mennesker med noget på hjertet. Emnerne der oftest har en vinkel af spiritualitet, religion og gaven ved livet. Virkelig min yndlings podcast nogensinde. Bliver konstant klogere og inspireret til at leve mere taknemmelig.

 

Sexterapi

Denne podcast er med Joan Ørting, der stiller skarpt på forskellige seksuelle udfordringer. Hvis man fjerner sex- delen, omhandler det primært psykiske og fysiske udfordringer (som den slags jo stort set altid bunder i). Den er derfor ret spændende at høre og dermed få indblik i andre menneskers udfordringer i livet. På mange måder minder det lidt om en psykologtime.

 

The Melissa Ambrosini show

Her må man godt grov sortere mellem afsnittende. Melissa laver nogle ret fantastiske podcast afsnit og nogen, efter min mening, ret ligegyldige, så der skal du selv vurdere hvad der har værdi for dig. Det jeg elsker ved hendes podcast er de afsnit, hvor hun interviewer andre spændende mennesker om forskellige emner i livet. Der er virkelig guldkorn imellem, især om parforhold og kost.

Læs også: Podcasts

Urtekusserne

Til sidst er der selvfølgelig Carolinas og min podcast. Har du ikke hørt den endnu, håber jeg du vil gøre det. Vi taler om alle de emner der interesserer os i livet, hverdagen og inden for livsstils – tendenser. Vi har valgt at lave formatet så uformelt og ligetil, som muligt. Lidt som hvis du overhørte to veninder på en cafe. Blot med lidt større og seriøse emner.

 

Har du en podcast – anbefaling der skal på listen, så skriv den endelig i kommentarfeltet herunder. Jeg mangler lidt nye podcasts at lytte til.

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

10 kommentarer

 • Anita

  Jeg har været ret glad for The Lively Show – især de tidligere afsnit, der handler om alignment, personlig udvikling og flow. Det er interviews med forskellige spændende personer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har godt hørt hende før, men gået lidt væk fra. Måske det er på tide jeg giver hende en chance til 🙂

   Rigtig god weekend

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hvor er det fedt at få nye input til Podcasts! Jeg elsker også formatet. Jeg vil byde ind med ‘Lyden af et bedre liv’. Det er interviews af eksperter inden for selvudvikling, spiritualitet, alternativ behandling, yoga etc. Måske den minder lidt om den med Oprah og den med Melissa, som du selv nævner, dem kender jeg dog ikke – endnu! Tak for inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er også ret pjattet med podcasts! Hørte mest udenlandske til at starte med, men er blevet virkelig glad for at lytte til danskproducerede og hører ikke andet for tiden! Er par af mine anbefalinger:
  – Sustain Daily podcast: om bæredygtig livsstil og klimabevidsthed
  – Martiny podcast: blanding af interviews med seje damer og soloshows om forskellige interessante emner
  – VoksenABC: alfabetisk gennemgang af ord som definerer voksenlivet
  – Third Ear: fantastiske og finurlige fortællinger
  – Tændt: om sex, psykologi og parforhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hvor er du god, tusind tak Ida. Dem vil jeg give en lytter. Rigtig god søndag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The manifestation Babe podcast – helt sikkert! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Lyder mega sejt, den må jeg tjekke ud, tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  JA! Et par jeg tror du vil vibe med.
  -“So Retrograde”
  -“Highest Self Podcast.”
  -“Authentic Sex”
  -“The Heart”
  De er fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Åh de lyder skønne. Aldrig hørt om nogen af dem, tjekker det STRAKS ud. Tak nynne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

10 ting der gør mig glad (og måske også dig)