Spisesteder på Bali: Min top 10

Erotik og sex afsnit E1S008

urtekusserne seksualitet erotik og sexDenne uges podcast handler udelukkende om erotik og sex (og alt derimellem).

Hvad gør man, hvis man har andre seksuelle præferencer end sin partner?

Hvornår er det okay, at tale om erotik og sex og hvornår ikke?

Er det okay at, man som kvinde siger højt, hvad man har lyst til i sengen eller er det kun forbeholdt mænd?

Er det okay, at ”være til en side” seksuelt?

Alt dét taler vi om i dette afsnit af urtekusserne. Et meget grænseoverskridende, men vigtigt, afsnit, hvor vi gerne vil forsøge at nedbryde tabuer om erotik og sex for kvinder. Vi taler om vores egen seksualitet, præferencer og hvordan det har ændret sig fra 20,erne – 30,erne. Hvorfor vi mener det er vigtigt, at have kontakt med sin seksualitet og hvorfor vi tror de feminine værdier bliver en ny trend.

Dette afsnit er ikke for sarte sjæle eller familie (mor du går lige udenom denne podcast ik ?!) ).

Læs også:Let’s talk about sex #2

Vi taler om og går i dybden med en ny opdagelse vi begge har gjort os i det amerikanske Erotic Blueprint. En test om erotik og sex udarbejdet af den internationale sexekspert Miss Jayia, der mener at alle seksuelle præferencer kan kategoriseres under 5 hovedemner. 5 ”Blue Prints” der definere din lyst, hvad du tænder på og hvad du bliver tændt af.

Vi har selvfølgelig begge taget denne test og fortæller vores resultat samt hvorfor vi mener den virker!

Du kan selv tage testen her: The Erotic Blue Print og høre hele podcasten lige her: Erotik og sex afsnit E1S008 (hvor du også er velkommen til, at abonnere)

Vi sætter stor pris på din støtte og håber du vil give podcasten nogle stjerner med på vejen, vigtigst af alt en anmeldelse i Itunes store, så podcasten kan kommer ud til endnu flere skønne kvinder.

Har du lyst til at komme med dit indput til denne uges podcast om erotik og sex er du mere end velkommen til at skrive en kommentar i kommentarsporet herunder:0)

Rigtig god søndag!

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

  • Louise Højlyk

    Hej Nelle
    Jeg faldt tilfældigt over din podcast. Jeg ville bare gerne rose dig for at tage fat i tabubelagte emner når det kommer til erotik. Jeg har altid betragtet mig selv som ret frigjort når det kommer til intimliv, og jeg har aldrig følt mig bange for at udtrykke mig selv på det punkt. Mine problemer opstod først da jeg mødte min mand, og efter et stykke tid opdagede at han ikke havde den samme “drive” som mig. Det var utroligt svært for os at tale om i starten. I dag syntes jeg at vi som samfund stadig betragter mænd som mere drift orienterede end kvinder. Dette er ikke fair for nogle af parterne. Jeg har for nyligt købt min første “tryllestav” på https://www.mshop.dk/ så for mit vedkommende er kunsten til det gode parforhold, et sundt kompromis😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Spisesteder på Bali: Min top 10