Ystad Saltsjöbad Tips

Diy ansigtsmaske, hovedbundsrengøring og body scrub

ansigtsmaske naturlig hudplejeDiy nemme og enkle tips til en god Diy ansigtsmaske, hovedbundsrengøring og lækker body scrub! 

Ligesom de fleste nok er gået i gang med forårsrengøringen indendørs, kan det også være super lækkert at at få kroppen renset og kickstartet til sommer og sol (lige om hjørnet). Her er derfor tre nemme og billige tips til at lave din helt egen Diy forårsrengøring af kroppen, fra top til tå!

Diy Ansigtsmaske.

Denne maske er inspireret af den meget berømte kosmetolog Joanna Vargas og er loadet med antioxidanter, der giver dig et glow som havde du aldrig rørt sukker, alkohol og sovet i et år!

Ingredienser:

  • Juice fra 1/2 rød grapefrugt
  • 1/2 kop kogt, nedkølet havregryn
  • 1/2 kop fed mælk

Læs også: Holistisk DIY workshop

Den naturlige syre fra grapefrugt og mælk, exfolierer huden og renser porerne. Havregrynene beroliger huden, især på tør og sensitiv hud. Mix det og lad det sidde på i 15-20 min – enjoy!

Diy Hovedbundsrens.

Har du brug for komme helt til bunds i hårrødderne og hovedbund? Døjer du med skæl eller kløe efter en uge uden bad eller for meget tørshampoo? Find en tom plastik beholder, fyld den med en halv spiseskefuld æblecidereddike og en kop koldt vand. Skyl håret igennem flere gange om ugen efter vask. Dette vil være med til at fjerne snavs, skæl og rester fra hårprodukter fra hovedbunden samt lukke hårstrået, og give det mere glans og sundere at se på.

Diy Body scrub

Hvis man skal føle sig rigtig ren, skal der en body scrub til, en der renser huden fra snavs, døde hudceller og efterlader den blød og lækker!

Afhængig af størrelsen på beholder, skal du bruge:

  • Citronsaft fra ½ citron
  • ½ kop Oliven eller kokosolie
  • 1 kop Salt eller sukker

Hvis du har noget grøn te er det også en god ide at tilsætte det bidrager med antioxidanter og duft

Mix det hele og scrub!  

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ystad Saltsjöbad Tips