Skønhedsrutine fra A-Z

Agadir med 4o dromedarer og sprunget trommehinde

nellenoell

Hat: Bronte Kjole: Co’outure Taske: Daniel Silfen – givet i gave

I onsdags landede jeg i Agadir, en fin lille havneby i Marokko

agadirSammen med 9 andre bloggere blev vi alle fløjet til Agadir fra Københavns lufthavn, en tur på små 5 timer med Air Arabias direkte rute. Rejsen er en pressetur på 4 dage med slut søndag morgen, hvor vi alle rejser hjem igen og jeg, direkte videre til Amsterdam (med Allergy Certified).

agadir-hayatt-place hdyatt place agadir hotel

Alle dagene i Agadir har været tæt pakket med skønne oplevelser og alt fra smukke naturoplevelser til mødet med mormoner og deres 40 dromedarer langs vejkanten (ret vildt) til at bo på et af de vildeste luksushoteller jeg længe har set. Det har og er virkelig en rejse der byder på kontrastfyldte oplevelser på flere plan.kaktur agadir

Helt sikkert en masse oplevelser jeg normalvis ikke selv ville have oplevet, da turen i forvejen er planlagt og arrangeret af Marokko eksperten. Det gør det hele ret nemt og åbner op for en hel anden måde at rejse på. Normalvis plejer jeg altid at stå for alt selv, hvor jeg bruger mange timer og dage på at google mig frem til de bedste oplevelser, seværdigheder og stalke på instagram efter de smukkeste steder.

Alt dette er der på forhånd sørget for her. Vi sætter os blot ind i en bus og så er alt til mindste detalje arrangeret, så alle kan slappe af undervejs. Det er nærmest en helt ny verden der har åbnet sig for mig!

Er jeg den eneste der aldrig har rejst med en rejsebureau der stof for det hele før? Hold nu op det er nemt!

agadir-camels

dromedar agadir mormon

Denne lille fyr holder, sammen med hans familie, styr på 40 stks dromedarer!

I morgen lørdag er den sidste dag før vi skal hjem igen og muligvis også den bedste! Vi har nemlig fået mulighed for at surfe! Siden jeg første gang surfede på Bali har jeg været helt hooked på, at surfe igen og nu sker det!

Da Agadir ligger helt ude til vandet er det helt oplagt at surfe og skulle efter sigende være nogle ret rutinerede surfere samt gode bølger. JEG GLÆDER MIG!

Hvis vi ser bort fra at jeg sprang min trommehinde i højre øre på første dagen på vej til Agadir, er jeg sikker på det nok skal gå godt. Om hele ansigtet skal pakkes ind i vat og gaffa tape, SKAL jeg ud på de bølger. Har glædet mig lige siden jeg så programmet og er mit absolut højdepunkt. Så kryds lige fingre for, at det kommer til at gå godt ;0) Uanset hvad så giver jeg selvfølgelig lige en update.

nelle pool marocco

Om en uges tid har jeg planer om endnu et indlæg om Marokko og Agadir, så hvis du har noget specifikt du gerne vil have med i indlægget fx en guide eller andet, så skriv det endelig.

Rigtig god weekend<3

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Skønhedsrutine fra A-Z