Matcha Vs. Kaffe

Spisesteder på Bali: Min top 10

spisesteder på baliSidste år lavede jeg en guide over spisesteder på Bali og efter endnu et besøg er nu en opdateret version med endnu flere gode spisesteder DU absolut MÅ besøge.

Man må aldrig gå sulten i seng, specielt ikke på Bali hvor maden er i TOP og prisen i bund. Jeg vil tro jeg har brugt et sted imellem 100-200 kr. om dagen på morgen-middag-eftermiddag-og aftensmad, der blev ikke sparet på noget – hvilket må siges at være billigt!

Det har været svært at finde de 10 bedste spisesteder på Bali, da det ærlig talt er svært at gå galt i byen når det kommer til maden. Alligevel er jeg havnet på disse 10, da jeg tager mig selv i at spise der gentagende gange.spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

 1. Hvis man er til Raw Food skal man besøge The Seeds of Life i Ubud. Her er alverdens sunde Raw-retter, specielt kan jeg anbefale at tage et kig på deres store kage montre og Chia- smoothie (Den bedste af slagsen).spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

2. Er du mere til den amerikanske slags morgenmad, eller måske mere den vestlige er WaterCress i Ubud, dit kald. Vi var her uden overdrivelse nok 10 gange på turen, ikke at vi ikke elsker at prøve nye eksotiske retter, men menukortet hér er uden sammenligning det mest alsidige og vegetar-venlige. Med alt fra vegetarburger (formentlig den bedste jeg nogensinde har smagt) til Matcha latte, Golden milk, smoothie i alle afskygninger og meget mere til. Her er stort set alt OG et rent køkken, hvilket høre til sjældenheder på disse kanter;) spisesteder på bali watercress canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

3. Elsker du en god kop kaffe eller Matcha? Kan jeg klart anbefale SENIMAN i Ubud. Med den fineste indretning, international stemning, kaffekunst og søde Katte-Matcha-latter-på-cashewmælk, vil du, ligesom jeg, også elske dette sted, hvor der er kræset lidt ekstra for detaljen.spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide katte latte kaffe

4. Hvis du nyder god æstetik, lækre cocktails og en intim stemning med dæmpet belysning er Kismet i Ubud, helt sikkert en restaurant for dig. Her er lidt dyrere end gennemsnittet og mere eksklusivt med designer interiør og små fine detaljer, alle vegne. Maden serveres i de smukkeste træ skåle, en lampe over bordet man skal trykke på for at tilkalde en tjener og super lækker mad. En sand oplevelse.spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

5. Clear Cafe er et to etagers restaurent med spiseplader på gulv og til bords. Her er stort set alt du kan tænke dig fra vegansk til kød, laktosefri og glutenfrit. Et meget lækkert sted til arbejde eller middag.

Læs også: Bali Guide: 5 ting du skal opleve på Bali

spisesteder på bali

6. Hvis du bevæger dig lidt ud fra centrum af Ubud, ud af byen mod rismarkerne og de små yoga retreat-områder, kan du være heldig at finde Sari Organic. Et lille hus, midt på en sti, meget svær at finde uden hjælp, med udsigt ud over de smukkeste rismarker. Her er alt økologisk og det meste raw. Køkkenet er ikke i super kvalitet, men maden fin og den smukkeste udsigt i hele ubud. spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

7. En cafe med hjemmelavet kombutcha, de vildeste raw kager og mit livs bedste veganske pizza. Atman kafe er stedet. Der er vist både en Atman restaurent og “kafe”, jeg har dog kun prøvet cafeen og den kan jeg virkelig anbefale. Det er en forretning kombineret med et spisested, hvor du kan købe smukke smykker, krystaller og virkelig god pizza :0)

smoothie bowl spisesteder

8. Yogabarn er verdenskendt for deres yoga, men deres mad er virkelig også god. Her er en juicebar med koldtpresset juicer samt en cafe med raw, ayurvedisk og alverdens andet mad. Stemningen er enormt rolig og fyldt med yogier. Et sted du absolut må besøge, hvis du er i Ubud!

spisesteder bali

9. Er du derimod i Canggu, elsker boheme, farver og små fine finurligheder skal du besøge Bungalow Living. En interiør forretning der også servere frokost, kage og kaffe. Her kan du købe de fineste puder, tæpper og andet fint nips, man absolut MÅ eje;)

spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guidespisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

10.  Tæt på vandet i Canggu, finder du det indiske spisested Piringdau. Her koster en lækker indisk ret ned mod 20 kr. Stilen er industriel, rummelig og meget velegnet til surfere der er på vej hjem fra stranden. spisesteder på bali canngu ubud raw kage nelle noell bali guide

Har du også nogle favorit spisesteder på Bali – så lad mig det endelig vide :0)

Kærligst

N

2 kommentarer

 • Michele

  Ih tak for dit indlæg! Sidder i Malaysia og skal med flyet til Bali om en halv time, jeg må prøve alle stederne 😍 God dag ☀️🌴🐠

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hvor lyder det bare lækkert! Rigtig god fornøjelse <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Matcha Vs. Kaffe