10 ting jeg er elendig til

Numerologi og vibrationer

navneændring numerologi urtekusserneNumerologi er en oldgammel videnskab om tal og vibrationer og et emne der 100% skiller vandene.

Ifølge numerologi har hvert bogstav og tal en vibration. En vibration du derfor også kan finde i dit navn og dermed en vibration der vibrerer igennem alt hvad du foretager dig. Fordi du ”er” denne vibration i det du hedder det du gør. Giver det mening?

Du kan se det, som et udgangspunkt for alt hvad du gør. En base med en vis bagage i, som er med til at forme hvordan dit liv bliver.

Hvis altså du tror på den slags – det gør jeg!

Både Carolina og jeg har derfor også begge skiftet navn – Fordi vi ikke kunne lade være.

Hør også: Cacao cermonier og spiritualitet 

Det har været noget af det bedste vi nogensinde har gjort for os selv og for vores fremtid. En kæmpe ændring, ikke alle har syntes godt om, men som ingen af os nogensinde har fortrudt.

De store spørgsmål er så: Hvorfor? Hvorfor valgte i at skifte navn?
Hvad forskel har det gjort i jeres liv? Hvordan har jeres omverden taget imod navneændringerne, og selvfølgelig det som alle er nysgerrige på: Hvad hed i før det nye navn?

Alt det og en masse dybere information om vores syn på numerologi, og hvad numerologi er, kan du finde i dette afsnit af Urtekusserne: Numerologi
Er du selv nysgerrig på at tjekke dit eget navn og dets energi, kan jeg anbefale dig at gøre det her: Udregner.

Til sidst vil jeg bare sige TUSIND tak for alt jeres positive feedback og skønne beskeder. Jeg er dybt taknemmelig for hver og én. Vi er super glade for at i har taget, så godt imod Urtekusserne – det betyder mere end i tror.

Også tak for alle jeres fine anmeldelser på Itunes, dem er vi SÅ glade for. Har du endnu ikke givet DIN anmeldelse ville vi virkelig sætte pris på den. Jo flere anmeldelser (gerne 5- stjerner Hehe) vi får- jo mere synlige bliver vi på Itunes for andre. Så det betyder altså RIGTIG meget for os <3

Rigtig god søndag

Kærligst
N & C

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

5 kommentarer

 • cdecsherb

  Mange tak! ♥️😚🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Popowitz

  Kære Nelle & Carolina,

  Tusinde tak for en god podcast!
  Har altid tænkt at numerologi har været lidt noget mærkeligt noget og ikke rigtig troet på det. Men efter at have lyttet til jeres podcast er jeg blevet mere åben overfor det og kunne godt overveje at undersøge det nærmere.
  Pt. bor jeg dog i Australien, og kan ikke helt overskue processen hvis jeg rent faktisk skulle skifte navn/pas osv. hernede fra.
  Men skulle i få lyst til at gøre alvor af jeres tilbud om en analyse, så vil jeg meget gerne lægge navn til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Louise,

   Dejligt du kan lide vores podcast. Fedt du vil være test. Vi har fået en del henvendelser, så skal lige kigge dem alle igennem og se, hvad vi finder på. Jeg vender tilbage, hvis det bliver dig :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende, jeg har også fået skiftet mit via numerologi! Det er så spændende :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

10 ting jeg er elendig til