Bali update!

Instagramfilter og makeup – er det egentlig okay?

 urtekusserne instagramfilter instagramInstaglam, instagramfilter og instatrends er hvad denne podcast også handler om.

I dag dykker vi ned i den ”overfladiske verden”, hvor makeup og instagram filter er hovedemnerne. For er det egentlig okay at forfine, polere og forskønne vores ydre?

 

Bør billederne på instagram være uredigerede og virkelige? Har vi et ansvar overfor vores børn når det kommer til de billeder vi poster online og hvor lidt eller meget makeup vi bruger?

Hør også om vores dårlige vaner lige her: Vores dårlige vaner

Nu, hvor trenden er, at vise sig selv, så naturlig som muligt med hårvækst, appelsinhud og dertil nøgenhed er det så også en falsk virkelighed at portrættere dette på de sociale medier eller er det blot sådan vi kvinder ”burde” være?

 

Spørgsmålene er mange i dagens podcast og diskussionen fortsættende. Her får du vores tanker, holdninger og også personlige tvivl til den verden vi hver især både arbejder- og befinder os meget i.

 

Instafilter og makeup

Vi vil MEGET gerne høre din mening, enten herunder i kommentarfeltet eller på instagram. Du må også meget gerne give os en anmeldelse inde på ITunes, så vi kan nå ud med Urtekusserne til så mange dejlige mennesker, som muligt <3

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bali update!