Ayurveda test

Energi og tiltrækning af det du gerne vil have

vibrationer bali energi

Kjolen er fra Just female (reklame)

Hvordan højner du din energi?

Som du måske allerede har læst, eller hørt, går jeg meget op i energier. Energi i mad, mennesker, mit navn og specielt den energi eller vibration jeg selv udsender.

Jeg tror meget på, at det jeg udsender også er det jeg tiltrækker og derfor modtager i mit liv. Sådan helt kort og godt.

Derfor er det enormt vigtigt for mig, at starte min morgen ud med den bedst mulige energi. Hvorfor jeg mere eller mindre altid starter ud på samme måde:

  • Først og fremmest får jeg ALTID minimum 8 timers søvn, jeg elsker at sove og kan ikke eksistere på mindre søvn. Har prøvet det gør mig til et dårligt menneske.
  • Derefter meditation i et kvarter, med headspace i ørerne, og Emma på maven. Yndlings tidspunkt på dagen. Fyldt med kærlighed.
  • Grøn smoothie fyldt med sund energi og vitaminer der seriøst har reddet min fordøjelse. Jeg kan tydeligt mærke på min fordøjelse igennem dagen, hvad jeg lægger ud med til morgenmad. Opskrift på min smoothie er her: Nem vegansk morgenmad
  • En kop varm Matcha latte på havre- eller mandelmælk. Her vil nogen måske foretrække kaffe. Det kan jeg ikke så tidligt om morgenen.
  • Er jeg ekstra frisk er det også her jeg træner eller praktisere lidt yoga. Men det er nok mere for, at få det gjort og kickstartet dagen.

Hør også om eneriger her: Numerologi og vibrationer

Herfra tænder jeg for en playliste jeg har lavet, med alle de sange jeg godt kan lide, med en god energi. Musik er også rigtig god til at løfte energien. Specielt hvis det er højt og glad musik ☺

Kjolen er fra Just female (reklame)

Kjolen er fra Just female (reklame)

Er du i dårligt humør, lav på energi eller ked af det, så er glad musik virkelig din redning. Lyt dans og skru op ;0)

Jeg vil også meget gerne høre, hvordan du starter din morgen og sætter dagens energi? Og om du overhovedet tænker over din energi?

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

1 kommentar

  • Min drøm ville være, at kunne få sovet godt og reglmæssigt hver nat, men har de sidste maaange år haft problemer med min søvn, og det er derfor bare med at være glad for den søvn jeg får (:
    Til gengæld er jeg helt enig i det med musikken – det kan kurerer mig for næsten alt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ayurveda test