Bali skal vi prøve igen?

Bali update!

Bali pool Bali og jeg er heldigvis blevet gode venner igen!

Efter en hård omgang er alt mere eller mindre tilbage til normalen. Mia er desværre stadig deltids indlagt på hospitalet, med en hjælper, mens jeg de sidste tre dage har boet på et hotel ca. 15 km udenfor Ubud. Et hotel helt for mig selv, uden andre gæster. Ret Great! Bali

Det har været tre forholdsvis stille dage, hvor jeg har brugt tiden på at komme ned i gear og få troen tilbage på Bali. Heldigvis, er vi godt på vej.

 

Frem til mandag skal jeg være alene, alene på Bali, som først planlagt. Hvilket jeg mildest talt er lykkelig over!

 

En lykke blandet med lidt frygt. En ting er at være alene med sig selv i en dag eller to, men flere dage alene i et land, hvor man ingen kender, er en anelse angstprovokerende. Også derfor jeg har valgt at gøre det.

Læs også:  Bali Guide: 5 ting du skal opleve på Bali

Jeg har brug for at vide jeg sagtens kan klare mig selv uanset, hvor i verden jeg er. Brug for at lytte til mig selv, uden støj fra andre og mest af alt brug for at finde hjem igen. Hjem til roen, til intuitionen – hjem til et helt hjerte

 

Jeg ved ikke hvor mange af alle mine ønsker jeg kan nå på de resterende dage jeg har på Bali, men jeg vil gøre et ihærdigt forsøg. Uanset hvad, tage noget mere ro med mig tilbage til Danmark end det jeg kom med.

Bali pool

Planen var, at jeg skulle rejse hjem igen på mandag, men da Mia stadig er for syg til at rejse hjem, bliver jeg på Bali til hun er klar. Når det sker rejser vi sammen hjem til Danmark, så det bliver spændende at se hvornår det sker. Uanset hvad, skal hun selvfølgelig ikke være alene.

 

Det var en lille update fra det varme Bali. Håber du har det skønt hvorind du er <3

 

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Ditte

  Det ser fantastisk ud! Hvilket hotel er det? Skal afsted til Bali i næste måned og være der 30 dage og drømmer om at starte et helt fredeligt sted, for at komme ned i gear efter 5 uger i NYC, hvor jeg er nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Ditte,

   Uhh. 30 dage lyder fantastisk og tiltrængt efter NY. Jeg kan ikke huske det konkrete navn, men mener det var noget alla Villa Zenna. Ligger lidt udenfor Ubud og var ret skønt, men også dyrt i forhold til landets priser:)

   Rigtig god tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bali skal vi prøve igen?