Holistisk hudpleje

Bali skal vi prøve igen?

Nelle noell bali Bali, det virker som om vi to kom HELT forkert ind på hinanden?! Skal vi prøve igen?

Fra at starte som en drøm til nu at være et mindre mareridt. Bali jeg har endnu ikke givet op på dig, men du gør det virkelig ikke nemt for mig!

Her troede jeg, at der var styr på det hele. Alt startede godt ud og jeg følte det hele dybt og inderligt. Ikke kort efter jeg fortalte min mor jeg ikke kom hjem foreløbig, ligger jeg mig fladt ned.

I to stride dage har jeg forsøgt at bekæmpe en coli bakterie der har drænet mig fra liv og kræfter. I 30 graders varme har jeg næsten ikke lavet andet end at rende frem og tilbage på toilettet, sovet og ganske enkelt forsøgt at overleve. Midt i hotelskifte, tre timers køretur, akut opkast i en taxa og meget, meget mere. Fuck hvor har jeg haft det skidt!

Endelig da det hele begyndte at lysne op og jeg var nogenlunde ovenpå igen, falder Mia (hende jeg er på ferie med) og slår hoved og ryg gevaldigt. Derfra har vi haft akut lægehjælp, tre timers køretur tilbage til Ubud og endnu flere timer på hospitalet.

Jeg er done!

Det kan simpelthen ikke beskrives, hvor galt det er gået de sidste par dage. Jeg er mildest talt lidt i chok. Havde sådan set frem til denne spirituelle rejse og alt var planlagt og perfekt (troede jeg). Nu er både Mia og jeg slået skakmat.

Mia er blevet indlagt på hospitalet til observation, mens jeg er heldigere stillet på et nyt hotel lidt udenfor Ubud. Jeg ankom for et par timer siden og har lige siden kigget ud i luften i forsøg på, at finde en mening med det hele. En grund til at det skulle gå så galt, samtidig med at jeg gevaldigt forsøger at holde humøret oppe og fokusere positivt.

Jeg taler jo selv hele tiden om, at ”der hvor du sætter din energi vil energien vokse”. Noget jeg p.t.. Øver mig i at fokusere på. Jeg er slet ikke i tvivl om at det hele nok skal blive godt igen (ikke?!).

Blot enormt ked af at dagene skulle gå sådan her. At Mia er indlagt, at jeg selv er helt underdrejet og mest af alt har lyst til at ligge tæt i et par store arme (og græde). Især ked af, at jeg havde ønsket at bevise overfor mig selv at jeg sagtens kunne klare en ferie på Bali alene og det sidst nævnte kommer ikke til at ske. I hvert fald ikke som planlagt.

Jeg brokker mig ikke, eller jo det gør jeg måske nok. Mest af alt er jeg bare ked af det. Ked af ferien, Bali og jeg selv ikke har kunnet leve op til det jeg havde ønsket og håbet. ØV, ØV, ØV!

Send en masse god energi min vej <3

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

7 kommentarer

 • Una Magdalena

  Sikke en øv-ferie! Til gengæld kan man så måske glæde sig mere over, at være hjemme… Måske. Håber I begge når at nyde omgivelserne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  MASSER af god energi din vej! <3 Jeg håber I når at få gode, skønne, dybe oplevelser på Bali endnu mens I er der, og når at nyde det! Hvis intet går som det skal, så tænk på at den ægte inderlige glæde måske skal findes i hverdagen derhjemme, i de små ting, og ikke altid i de store, eksotiske drømme og armbevægelser… Måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Det er så sandt som det overhovedet kan være. Tak for de fine ord Sidsel <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Positive tanker til dig og din veninde🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Ej altså – så ufedt – har selv haft lidt den samme oplevelse på Bali (her er jeg altså ikke til megen trøst), og oven i købet på min bryllupsrejse…lå underdrejet i 11 ud ad de 14 dage vi skulle være der…og manden min….ja, han trallede fornøjet rundt og fejlede intet..grrrr! Men håber så meget, at du kommer på benene igen, får fornyet energi og overskud – først der er man i stand til at tage noget som helst ind…og her tænker jeg på alle planer. Så skrid coli bakterie og giv plads til alt det, som Bali må kunne byde på..:) God bedring –

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Åhh det lyder da endnu værre! Stakkels dig <3

   Coli er skredet og jeg er ved at være klar til at tage imod Bali på ny. Tak for din søde besked <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Holistisk hudpleje