Mandag fra lufthavnen

Bali, jeg er klar!

Bali Ubud CoffeeSom jeg skrev i sidste indlæg har jeg længe vidst jeg skulle tilbage til Bali.

I oktober måned kom længslen for alvor og jeg begyndte, at planlægge min tur. Denne gang alene.

En meget stor beslutning for mig, både fordi det, at rejse alene stadig føles meget nyt (specielt så langt væk hjemmefra), og fordi sidst jeg var på Bali var det med ham jeg troede jeg skulle dele mit liv med.

To meget store og grænseoverskridende følelser på samme tid. Men jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at det var det rigtige. Man kan måske kalde det for en ”klar viden” – en stålfast følelse af at vide det er det jeg skal uden at vide hvorfor.

At det oveni den viden på magisk vis har kunnet lade sig gøre med tid, økonomi og mental overvindelse er næsten et mirakel. Alt er virkelig bare faldet på plads præcis, som det skulle.

Selv turen herned har kun budt på positive overraskelser og min ellers ret store flyskræk, har nærmest været ikke eksisterende. Jeg har for første gang i mit liv oplevet, at sove på en fly, følt mig mentalt ovenpå og ikke haft døds-angst. Jubii!!

Plus jeg har fået 2 og 3 ekstra sæder helt for mig selv, så jeg har kunne sidde ekstra godt. 

Alt sammen noget, der for mig er, KÆMPE stort og kun bekræfter mig i at det er det hele rigtige, at tage af sted.

Læs også: Bali Guide: 5 ting du skal opleve på Bali

Bali Satu ubudHelt ærligt føler jeg mig faktisk beskyttet og guidet (spirituelt)– det kan måske lyde mærkeligt for nogen, men det er min helt klare følelse.

Nu vil det største spørgsmål, for de fleste nok være, hvad jeg føler mig kaldet til at skulle på Bali?

Jeg ved det ikke. Det kan være meget og intet, et spørgsmål jeg selvfølgelig også har tænkt en del på.

Nogen kalder Bali for ”Mama – Bali” fordi det ret godt symboliserer Balis helt unikke energi, specielt Ubud, hvor jeg har planer om at bo i længere tid.

Om energien kan man sige den er meget omfavnende, varm og kærlig. En slags moder energi, hvor du føler dig passet på.

Nogen mener endda, at det er Bali man skal tage til, hvis man gerne vil være gravid. Fordi energierne er så stærke og kærlige, at de, efter sigende, forbereder og oplader kvindekroppen til at blive mere fertil. Jeg ved ikke helt om jeg tror på det, men altså i min situation, tager jeg sgu det hele med!

Jeg er ret sikker på, at jeg både vil føle ensomhed, måske endda angst og opleve en masse skeletter hoppe og danse ud af skabet. På godt og ondt.

Der er noget jeg skal gøre op med, en indre rejse jeg skal på, for at komme videre i mit liv. Videre til noget højere og bedre. Det er de eneste ord jeg har på de næste 14 dage..

Den første uge er jeg ikke helt alene, men næste og sidste uge er det kun mig og dem jeg møder på min vej. Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret undervejs.

Kryds fingre for det går godt og jeg ikke ender på hotellet med et angstfald eller Bali- mave (Haha)

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mandag fra lufthavnen