Selvkærlige vintertips

10 ting jeg er elendig til

Hvad jeg er elendig til

Jakke: Gritt & Borris, Bukser Monki, Taske Pico

Vi har jo allesammen noget vi skal arbejde på, blive bedre til. Jeg har så, måske, lige lidt flere udfordringer end gennemsnittet 😂

1. At sidde stille i længere tid. Medmindre det er i lotus stilling hvor alt er helt spændt ud – Sker det ikke.

2. Systemer – eller det er faktisk løgn. Jeg laver hele tiden systemer, nye systemer, aldrig de samme. Det er nok dér fejlen ligger.

3. Tålmodighed. Jeg er måske det mest utålmodig menneske nogensinde. Faktisk ret irriterende. Gad godt være mere tålmodig og øver mig gevaldigt i det. Det gå bare MEGET langsomt.

4. Autoriteter. Alle slags. Jeg prøver virkelig, men jeg stoler ikke på dem. Sådan rent principielt.

5. Tid. Jeg over eller undervurderer altid min tid, den passer aldrig rigtig på klokkeslæt.

6. Lave mad. Jeg ELSKER mad! Men det med at lave den, det er jeg ikke fan af. Det tager lang tid og ideen om hjemmelavet mad er bare bedre end praksis. Det er som om min udfordring med tid og tålmodighed igen er på spil. Satans..

Nelle Hop Brønnum

Jakke: Gritt & Borris, Bukser Monki, Taske Pico

7. Middelmådighed. Generelt fungere jeg ikke særlig godt med middel eller gråzoner. Det er ikke en del af skalaen jeg trives i, hvilket gør rigtig mange ting, mennesker og relation en anelse mere svær, at navigere i.

8. At stå stille. Jeg kan godt meditere og være stille, men dét at stå stille i livet – er en stor øvelse for mig. Jeg har altid gang i nye planer, drømme og ting jeg gerne vil. Kunne godt tænke mig, at blive bedre til at nyde her og nu istedet for hele tiden at arbejde på noget større.

9. Beslutninger. Professionelt gør jeg det hele tiden og trives med det, men på det personlige plan er jeg mildest talt håbløs! Det kan uden problemer tage mig flere uger, at tage en beslutning hvorfor jeg tit undgår det og derfor ikke rigtig kommer videre. Specielt hvad angår mit hjem bliver jeg aldrig færdig med at renovere. Aldrig. Nogensinde.

10. Mænd – et helt kapitel for sig selv. Jeg er ret god til at blive venner med mænd. Knap så god når det kommer til kærlighed. Hvilket nok ikke er den store overraskelse for dig

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Mia

  Jeg morer mig lidt over, hvor kæmpe modsætninger vi er 😀
  Jeg har altid styr på tiden, elsker skemaer, systemer og sidde at fordybe mig i ting.. haha 😀
  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hahahah Det er sjovt!

   God weekend til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Selvkærlige vintertips