Et lukket hjerte

Urtekusserne er klar!

podcast kvinde sex urtekusserneSå sker det!! Det er offentligt og jeg er edder spændt på, hvordan I tager imod den her; Nemlig Urtekusserne!

Urtekusserne er vores nye podcast bestående af Sundhedsterapeut Carolina Ellie og undertegnet – som nok ikke behøver nogen videre introduktion ;0)

Vi har sammen startet denne podcast, en podcast vi selv syntes Danmark mangler, ganske enkelt. Nemlig en podcast om alt dét der rør sig hos hos ”urtede”, kvindekøn I 20’erne/start 30’erne. Alt fra mænd, livsstil, veganisme, sundhed, cacao cermonier, spiritualitet og meget, meget mere.

En podcast, hvor alt fra inderst til yderst bliver delt og debatteret, ærligt og oprigtigt. Ligesom når du selv taler med en af dine bedste veninder. Sådan skal denne podcast også forstås og høres.

I det første afsnit kommer vi omkring, hvem vi begge er, hvorfor vi har startet Urtekusserne og hvad du kan forvente af den fremover. En generel introduktion af Urtekusserne. Den kan høres på linket lige her:

Urtekusserne podcast 

Med tiden er planen, at vi bliver bedre på lyd-delen, hvilket vi allerede arbejder på til næste søndag. Alt opstart er en udfordring især, hvis lyd ikke lige er indenfor ens spidskompetence – men det kommer!

Fremover vil du ugentligt kunne finde nye afsnit af urtekussern, hver søndag. Så husk gerne at abonnere og MEGET gerne give os 5 stjerner – hvis du selvfølgelig mener vi fortjener det:0)

På den måde bliver vi nemlig, i podcast-land, mere synlig for andre, så mange flere får mulighed for at lytte med.

Jeg håber VIRKELIG du kan lide Urtekusserne og vil tage godt imod podcasten. Smid endelig feedback med tips, emner, godt og skidt min vej.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

5 kommentarer

 • June

  Jeg kan kun finde et afsnit fra april 2018? 🙁 er der ik flere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Yay! Det lyder så spændende, og jeg glæder mig til at høre det i aften i sofaen 🙂 Også selvom jeg nok lige er et par år over målgruppen hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hehe.. Tror de fleste kvinder (og mænd) kan være med. Vi måtte bare sætte en målgruppe ud fra, hvor vi selv er. Men fortæl mig endelig hvad din oplevelse med podcasten bliver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig som et spændende projekt! Glæder mig til at høre mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Et lukket hjerte