Urtekusserne er klar!

Up’s And Down’s fra ugen der gik

nelle-noell-yoga-den-gode-ugeUp's And Down's fra ugen der gikMandag er startet – er du kommet godt I gang?

Den forgange uge bestod ret meget af MAD. Mad når jeg var glad og mad når jeg var ked af det. En vane jeg ligeee skal have lidt styr på I denne uge, før det ender med, at bliver nemmere at rulle rundt i stedet for at gå! ;0)

Det er ingen hemmelighed, at sidste uge (Måske mere de seneste uger) har båret på godt og ondt. Der har været bristede drømme (læs det her: et lukket hjerte).

emma-kat-nelle-noell-hvid-kat

Og så er mit yndlings væsen i hele verden; Emma – blevet syg igen med nyreproblemer, lidt ligesom sidst (læs mere Her:Min virkelighed lige nu.. ). Det er svært at skelne mellem, hvad der gør mest ondt..

 

HELDIGVIS har ugen også budt på mange gode ting. Først en masse god mad i rigtig godt selskab. Både her:

vegansk-mad-mahalle

Og her, med en virkelig god vegansk fastelavnsbolle med Nicecream i – Nej, det bliver ikke meget bedre;0)vegansk fastelavn vegansk fastelavnsbolle

Så var der et fantastisk møde med det økologiske og enormt luksuriøse brand Kjær Weis. Et møde der har taget mig enormt lang tid, at få stablet på benene, da de primært har fokus på Paris og NY. Heldigvis lykkedes det og jeg glæder mig helt vildt til at dele en masse af deres lækkerier med dig – Du kan godt glæde dig!

økologisk makeup

..Og en ret stor skydning, på STAY hele fredagen, med et helt filmhold. En ny kampagne jeg er blevet frontfigur på her i Danmark. Glæder mig til at kunne vise dig resultatet!

podcast urtekusserne Nelle noell

Måske nok den vigtigste begivenhed fra ugen der gik, var selvfølgelig vores nye Podcast! Carolina og jeg har nemlig startet Urtekusserne – Jep, det er navnet.

En meget uhøjtidelig, personlig og ny vinkel på en podcast her i Danmark. En podcast vi er ret stolte af og har arbejdet hårdt på at få ud. Hele det dér podcast- land er virkelig en verden for sig selv, så det var to ret stolte kvinder der i går udgav deres første afsnit! Hurraaa.

Hvordan har din uge mon været? Har der været up’s and down’s?


Tips til din uge:

Først bliver jeg selvfølgelig nødt til at anbefale dig at lytte til vores podcast – linket finder du her: Urtekusserne

Dernæst er der i morgen d. 13 ”Nat i oasen” En lysinstallation på Glyptoteket, som jeg tror bliver vanvittig smuk og ville ønske jeg selv havde mulighed for at deltage til! Så fortæl mig meget gerne, hvordan det er, hvis du deltager.

Sidst men ikke mindst kan du lige nu vinde en super fin røgkvarts på min instagram.

røgkvarts

Jeg ved at det hele blev ret ”ananas i egen juice” indenfor tips, men de er til gengæld ret gode ;0)

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Urtekusserne er klar!